Vetoqinol Otifree - Preparat za čišćenje ušiju

Šifra: VTQ411995
EAN: 3605877345659
Opis proizvoda

Vetoquinol Otifree - Preparat za čišćenje ušiju 160ml

Svojstva:
OTIFREE je blagi rastvor za čišćenje ušiju; intenzivno čišćenje i hranljivo dejstvo. OTIFREE rastvara cerumen i prljavštinu na snažan način. Korišćenje ovog rastvora za čiščenje će pomoći u smanjenju broja bakterija, gljivica i kvasca u spoljašnjem slušnom kanalu. Zbog svog specifičnog sastava, uključujući Neven, OTIFREE podržava normalizaciju kože i područje oko uha bez dehidracije uha. Na taj način koža ušne školjke postaje fleksibilna i gipka.

Upotreba:
Čišćenje spoljašnjeg slušnog kanala kod pasa i mačaka.
Sipajte OTIFREE rastvor u uho i nežno masirajte fleksibilan deo uha od baze ka vrhu. Na taj način se iz uha ispiraju rastvorena prljavština i cerumen . Intenzitet masaže spoljašnjeg uha zavisi od osetljivosti uha. Preostali rastvor se može ukloniti vatom iz okoline. Sav preostali rastvor i rastvorena prljavština iz dubljih delova uha biće uklonjeni kada životinja protrese glavu. U slučaju teške kontaminacije možda će biti potrebno ponovo očistiti uho. Izbegavajte čišćenje spoljašnjeg dela uha pamučnim štapićima jer će se cerumen i prljavština biti gurnuti u dublje delove uha, uzrokujući upalu i oštećenje.
U slučaju bolesti uha obratite se svom veterinaru.

Veličina pakovanja: Bočice od 60 i 160 ml.

Sastojci

Sastojci: Propilen glikol, cremophor (nosač na bazi ricinusovog ulja), ekstrakt nevena, ulje bosiljka, voda.

Karakteristike proizvoda
Vrsta higijenskog proizvoda Preparat za čišćenje ušiju
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.