Početna Proizvodi Psi Higijena Terapijski preparati VTQ DERMILEN GEL ŠAMPON 150 ml

Vetoquinol Dermilen Gel Šampon 150 ml

Šifra: VTQ411831
EAN: 3605874118317
Opis proizvoda

Dermilen®
Hipoalergijski šampon za pse i mačke koji vraća masnoću i vlažnost kože.

Dejstvo: Zahvaljujući svojoj visoko aktivnoj komponenti za pranje, DERMILEN® poseduje jaku sposobnost čišćenja, čime se postiže temeljno pranje kose i kože.
Masne komponente efikasno štite kožu od isušivanja, a koža zadržava vlažnost i nežnost. Dermilen® se takođe pokazao kao dobar hipoalergijski gel zbog sadržaja posebno odabranih komponenti koje ne izazivaju senzibilizaciju kože pa se može koristiti i kod osetljivih životinja, i to tokom dužeg vremenskog perioda.

Primena: Prilikom pranja dlake i kože šampon se u malim količinama nanosi na dobro natopljenu dlaku i dobro umasira dok se ne stvori pena; u slučaju velike zaprljanosti količinu treba povećati ili dva puta oprati šamponom. Nakon temeljne masaže dlake i kože sapunicu treba dobro isprati velikom količinom vode. Učestalost pranja zavisi od potrebe, odnosno od stepena zaprljanosti dlake. Šampon se koristi i kao potporna terapija kod različitih kožnih bolesti. Zahvaljujući sposobnosti Dermilen®-a da koži vraća masnoću dobro se podnose i češća pranja.

SAMO ZA ŽIVOTINJE. DRŽATI VAN DOMAŠAJA DECE.
Serijski broj i najbolje upotrebiti do: utisnuto na pakovanju.
Neto količina: 150 ml

Sastojci

SASTOJCI: voda, TEA alkil sulfati, PEG-8 kaprilni/kaprinski gliceridi, fenoksietanol, hidrolizovani kolagen, hidroksietil celuloza, poikvaterna-11 baza, miris.

Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.