Početna Proizvodi Psi Poslastice Nagradne poslastice SFD POSLASTICA LOSOS SKIN & COAT 200g

SFD POSLASTICA LOSOS SKIN & COAT 200g

Šifra: SFD100301
Opis proizvoda

Sam's Field Pas Poslastica Losos Skin & Coat 200g
Poslastica Losos Skin & Coat. Poluvlažna funkcionalna mekana poslastica s pirinčem. Potpuna hrana za pse svih pasmina.HRANJENJE: nagradna poslastica s funkcionalnim sastojcima, ne koristite kao potpunu hranu. Preporučene dnevne količine otisnute su na pakovanju.Čuvati od vlage; na suvom, tamnom i hladnom mestu. Najbolje upotrebiti do, serijski broj i neto masa: otisnuti su na pakovanju.

Karakteristike proizvoda
Starost Odrasli psi
Namena poslastice Zdravlje kože i dlake
Ukus Losos
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.