Boxby | Poslastice za pse

Boxby je brend sa širokim spektrom ukusnih mesnih poslastica za pse. Njihov asortiman hipoalergenih poslastica uključuje funkcionalne Weight Support poslastice koje pomažu u smanjenju gojaznosti i promovišu zdravo održavanje težine. Boxby poslastice sadrže malo masti i mnogo vlakana, što ih čini lakim za varenje. Idealni su za pse sa prekomernom težinom, dijabetičare i starije pse. Boxby Joint & Mobility poslastice su bogate kalcijum fruktoburatom koji poboljšava pokretljivost zglobova, a njihov sastav deluje antiinflamatorno i smanjuje intenzitet bola.

Boxby Sensitive Protein poslastice su pogodne za alergičare jer sadrže hidrolizovane proteine koji ne izazivaju alergijsku reakciju. Boxby Urinary Care poslastice su namenjene psima sa problemima urinarnog sistema jer sadrže dodatak aminokiseline DL-metionin i amonijum hlorida, koji pomažu u smanjenju pH vrednosti urina, stvarajući tako manje poželjno okruženje za stvaranje struvitnih kamenaca.

Boxby se ističe prirodnim poslasticama koje ne sadrže žitarice i gluten. Namenjeni su svim uzrastima, od štenaca do odraslih pasa. Izbor niskokaloričnih poslastica za pse idealan je za obuku i kao nagrada za uspešno naučene trikove. Boxby poslastice dolaze u različitim oblicima, od malih zalogaja do slastica kojima će se vaš ljubimac radovati. 

Za blistav osmeh tu su Boxby Dental Sticks, ukusni zubni štapići koji se koriste kao dodatak ishrani za odrasle pse. Poslastica ima 8 uglova za intenzivno čišćenje zuba i svojstva protiv plaka.

Pronađeno 17 proizvod/a
Filtriranje