Cardio Day Serbia - Webinar Kardiologija malih životinja

Datum objave: 10. 11. 2021.

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na još jedan Cardio Day webinar u organizaciji Boehringer Ingelheim Animal Health kompanije.
Čast nam je da vas obavestimo da je predavač upravo naš profesor Predrag Stepanović sa Fakulteta Veterinarske Medicine u Beogradu.  Tema webinara je „  Kardiologija malih životinja, da li je uvek sve jasno?“
Webinar će biti bodovan od strane Veterinarske komore Srbije.

Cardio Days Kardiologija malih životinja

Datum: 17. novembar2021. –20:00 CET

Tema: Kardiologija malih životinja, da li je uvek sve jasno?

Trajanje:

  • 90minuta predavanje
  • 15 minuta Q&A (pitanja i odgovori)*

Jezik: srpski

Kratak opis: Predavanje je podeljeno u tri celine. Prva ima za cilj proširenje znanja veterinara u diferenciranju kardioloških stanja od ostalih poremećaja sa sličnom simptomatologijom. Druga celina će se baviti opremom, interpretacijom rezultata, primenom odgovarajuće tehnike i sprovođenjem terapije. Tokom trećeg dela će biti predstavljeni prikazi slučajeva pasa i mačaka.

Prof.Predrag Stepanović je je završio osnovne, magistarske i doktorske studije na Univerzitetu u Beogradu gde radi na Klinici za bolesti malih životinja. 

Predrag Stepanović
DVM mrsci vet, dr sci vet, asoc prof

Uža oblast rada: Opšta klinička dijagnostika, patologija i terapija životinja, interna medicina, kardiologija, pulmologija.

Profesor Stepanović je bio dugogodišnji predavač u Edukativnom centru za primenu ultrazvuka u medicini i veterinarstvu Srbije od 2004, kao i zamenik direktora Centra 2010/2011.
Od 2004. godine aktivno učestvuje u organizovanju edukativnih kurseva iz Imaging dijagnostike, kao i kurseva u okviru kontinuirane edukacije veterinara.

*Pitanja se mogu postavljati anonimno.

Link za registraciju

Pročitajte još i…

Veterinarska medicina

Boehringer Ingelheim - Webinar - Pristup dispneji kod mačaka

Poštovani komitenti, bliži se još jedan u nizu webinara koje organizuje kompanija Boehringer Ingelheim Animal Health. Tema ovog webinara će biti „Pristup dispneji kod mačaka“. Kroz ovu temu provešće vas dr. Michael Deinert iz Nemačke.

Veterinarska medicina

22. regionalno savetovanje iz kliničke patologije i terapije malih životinja

Odbor za organizaciju Savetovanja iz kliničke patologije i terapije malih životinja "Clinica veterinaria 2021", odlučio je da se ove godine savetovanje održi na Fruškoj gori, u hotelu Norcev, u periodu od 03. do 05. juna 2021. godine.

Veterinarska medicina

Webinar - Boehringer Ingelheim: Adriatics Cardio Days 2021

Bliži se još jedno izdanje webinara "Adriatics Cardio Days", koji će, i ovoga puta u virtuelnom izdanju, organizovati Boehringer Ingelheim Animal Health. Kroz dve top teme, raspoređene u dva termina, vodiće vas dva vrhunska predavača i...

Veterinarska medicina

Hill's Pet Nutrition globalni simpozijum 2021.

I ove godine Hill's Pet Nutrition i Linevet donose besplatni globalni simpozijum uz vrhunske predavače i aktuelne teme. Saznajte odgovor na pitanje kako da svrab kod pasa napokon postane stvar prošlosti. 

Veterinarska medicina

Kako rešiti probavne probleme kod pasa?

Sigurno ste barem jednom u životu Vašeg psa sedočili epizodi njegovog povraćanja ili proliva. Ponekad ste znali uzrok želudačno-crevnom problemu, bilo da se radilo o loše probavljenoj hrani, prekomernom unosu poslastica, sitnoj krađi s...

Prikaži sve