JBL TURTLE SUN AQUA 10 ml

Šifra: J7044100
EAN: 4014162704412
Opis proizvoda

JBL Turtle Sun Aqua 10 ml
Multivitaminski preparat za vodene kornjače (močvarne kornjače)Specijalno izbalansirna dopunska hrana koja zadovoljava fiziološke potrebe kornjača za vitaminima, pomaže kod gubitka apetita, sindroma otečenih očiju i u slučaju omekšavanja oklopa. Pojačava otpornost na bolesti.Nadoknađuje vitaminski nedostatak tokom bolesti. Obavezno protresti pre upotrebe. Doziranje: u mernu kašiku stavite do vraha štapiće hrane, JBL RUGIL ili JBL AGILi pa dodajte 10 - 20 kapi preparata ravnomerno preko hrane, može se u kašiku staviti malo vode pa ukapati preparat i onda dodati štapiće hrane. Čuvati na suvom i hladnom mestu izvan dohvata dece.Najbolje upotrebiti do, serijski broj i količina utisnuti na pakovanju, čuvati na suvom i hladnom. Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Nemačka Zemlja porekla: Nemačka.

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Tečni vitamini
Vrste životinja Slatkovodne kornjače, Barske kornjače
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.