Početna Proizvodi Teraristika Tehnika Grejanje JBL TERRATEMP HEATMAT 8 W

JBL TERRATEMP HEATMAT 8 W

Šifra: J7114700
EAN: 4014162711472
Opis proizvoda

JBL Terratemp Heatmat 8 W
JBL TerraTemp heatmat Grejač podloga za terarije. Toplinsko zračenje (infracrveno) za životinje i biljke. Samoprijanjiva za postavljanje na spoljašnjoj strani terarijuma. Dodatno robusna zbog veoma izdržljive PET folije. Samoograničavajući grejači elementi onemogućuju pregrejavanje. Sadrži dodatnu foliju za skrivanje inače vidljivih nosača. Sigurnost se jamči trima izolacijskim slojevima i strujnim kabelom zapečačenim specijalnom smolom. Snaga i dimenzije: JBL TerraTemp heatmat 8 W, dimenzije 280x180 mm. JBL TerraTemp heatmat 15 W, dimenzije 280x350 mm. JBL TerraTemp heatmat 25 W, dimenzije 280x600 mm. Snaga i dimenzije utisnute na pakovanju. Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Nemačka.Zemlja porekla: Nemačka. 

Karakteristike proizvoda
Snaga 8 W
Vrsta proizvoda Prostirke
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.