JBL TERRACRICK 100 ml

Šifra: J7027100
EAN: 4014162702715
Opis proizvoda

JBL Terracrick 100 ml
Prirodna hrana za skakavce, povećava hranjivu vrijednost insekata i crva za hranjenje. Prije korištenja insekata za hranu, hranite ih 24 sata s JBL TerraCrick-om i moraju imati dostupnu vodu. Sastojci: žitarice, biljni nusproizvodi, mekušci i rakovi, riba i riblji nusproizvodi, bilje, ekstrakt biljnih proteina, kvasci, jaja i nusproizvodi jaja, alge. Analitički sastav: sirovi proteini: 28%, sirova ulja i masti: 4%, sirova vlakna: 6%, sirovi pepeo: 7%. Čuvati na suvom i hladnom mestu. Rok upotrebe, serijski broj i količina otisnuti na pakovanju. Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Nemačka. Zemljapodrijetla:Nemačka.Uvoznik:Linevet doo,Industrijska zona 25 2 ,hala B,22330 Nova Pazova,Srbija,tel/022-21-50-206

Karakteristike proizvoda
Namena Dodatak vitamina, Dodatak minerala, Dodatak ugljenih hidrata
Tip hrane Prah
Vrste životinja Skakavci, Insekti
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.