JBL TERRABARK (2-10mm) 5 L

Šifra: J7102100
EAN: 4014162710215
Opis proizvoda

JBL Terrabark (2-10Mm) 5 L
Terarijumska baza iz mlevene kore od četinara.Za šume i devičanske terarijume. Nema pesticida.Uravnotežava vlažnost vazduha u terarijumu. Napravljen je samo od unutrašnjeg dela koće konoplje, koji sadrži visoku količinu eteričnih ulja koja sprečavaju razvoj štetnih bakterija i plesni.Serijski broj i količina su odštampani na ambalaži. Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG 67141 Neuhofen, Nemačka. Zemlja porekla:Nemačka.Uvoznik;LINEVET doo,Industrijska zona 2,22330 Nova Pazova,Srbija,tel:022/2150206

Karakteristike proizvoda
Materijal Kora bora
Vrsta staništa Tropske šume, Šume, Vlažna staništa, Poluvlažna staništa
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.