Početna Proizvodi Akvaristika Rasveta Fluorescentne cevi JBL SOLAR ULTRA TROPIC 54 W T5

JBL SOLAR ULTRA TROPIC 54 W T5

Šifra: J6168300
EAN: 4014162616838
Opis proizvoda

JBL Solar Ultra Tropic 54 W T5
JBL Reptile Sun solarne T8 fluorescentne cevi za terarije sa visokim UV-B nivoom. Kao UV izvor velike površine, ove cevi ispunjavaju specifične potrebe vrsta kao što su pustinjski ljudi (npr. Krpe) i tropske životinje (poput zmija, kameleona itd.) Ako se životinje nađu na 20-50 cm od lampe. . Dnevno radno vreme: 9-11 sati. UV-A obezbeđuje aktivnost, apetit i reproduktivno ponašanje specifično za ovu vrstu. UV-B pospešuje vitalnu sintezu vitamina D3 iz prekursorske faze provitamina D3 i obezbeđuje optimalni metabolizam kalcijuma. Hitno preporučujemo upotrebu JBL SOLAR Reflect reflektora koji omoguc´avaju dupliranje UV zračenja usmerenih prevashodno na životinje. Kao rezultat UV zračenja, ova cev ima nižu koncentraciju vidljive svetlosti. Da bi osigurali da terarijska rasveta zadovoljava potrebe vrsta u rezervoaru, preporučujemo upotrebu kombinacije cevi koje se obično koriste u akvarijumu, kao što su: JBL SOLAR ultra Natur ili kompaktne fluorescentne sijalice, JBL Reptil Desert Dailight ili Jungle Dailight. Dimenzije, snaga i serijski broj ispisan na ambalaži. Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG D-67141 Neuhofen, Nemačka. Zemlja porekla: Nemačka. Uvoznk:LINEVET doo,Industrijska zona bb,22330 Nova Pazova,Srbija,tel:022/21-50-206,www:linevet:rs

Karakteristike proizvoda
Namena Rast biljaka, Suzbijanje algi
Vrste akvarijuma Slatkovodni akvarijumi
Snaga 54 W
Tehnologija T5
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.