JBL SOLAR MARIN BLUE 25 W T8*

Šifra: J6164200
EAN: 4014162616425
Opis proizvoda

JBL Solar Marin Blue 25 W T8*
JBL SOLAR MARIN BLUE T8 Specijalna plava fluorescentna lampa za morske akvarijume sa hemijskim spektrom delovanja. Ubrzava rast korala kroz postizanje plavog niza u svetlo- snom spektru koji je prioritetan kod zooxanthellae. Korišćenje u kombinaciji sa JBL SOLAR MARIN DAY: idealno osvetljenje za morske akvarije. Pogodno kao noćno osvetljenje kako bi se lakše promatrale ribe aktivne noću. Serija, dimenzije i snaga otisnuti na pakiranju, čuvati na suhom i hladnom. Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Nemačka Zemlja porekla: Nemačka

Karakteristike proizvoda
Namena Rast korala, Obojenost korala, Noćno svetlo
Vrste akvarijuma Morski akvarijumi, Slatkovodni akvariji
Snaga 25 W
Tehnologija T8
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.