JBL SILICATEX RAPID

Šifra: J6234700
EAN: 4014162623478
Opis proizvoda

JBL Silicatex Rapid
Uklanja PO4 potreban za rast algi, prikladan za korištenje u manjim akvarijumima, čisti vodu i uklanja oblačaste materije. Komponenta na bazi gvožđa (potpuno neškodljiva) trajno veže fosfate iz vode i tako onemogućuje prehranu algi. Smeđe oblačasto obojenje nestaje iz vode u roku od 2-24 h. Absorbirani fosfat može se ukloniti čišćenjem filtera. Upotreba: prvo utvrdite karbonatnu tvrdoću, po potrebi povećajte je na najmanje 4°KH sa JBL AquaDur-om. Protresite pre upotrebe. UV-C uređaje treba isključiti. Očistite filter i supstrat dan nakon primene. Doziranje: 10 ml dodaje se u 40 l vode. Rok upotrebe, količina i serija: utisnuti na pakovanju. Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Nemačka. Zemlja porekla:Nemačka. Uvoznik: Linevet d.o.o.Industrijska zona, Blok 25 2,hala B, 22330 Nova Pazova, Srbija, tel., 022 / 21 50 206

Karakteristike proizvoda
Namena Uklanjanje silikata, Uklanjanje fosfata, Uklanjanje smeđih algi
Materijal Specijalna mešavina
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.