JBL RUGIL 100 ml

Šifra: J7035100
EAN: 4014162703514
Opis proizvoda

JBL Rugil 100 ml
Potpuna hrana u štapićima za kornjače mali štapići idealno odgovaraju malim kornjačama. - Sastojci: raznoliki izvori proteina: riba, račići, pšenične klice. Analitički sastav: sirovi proteini: 40%, sirova ulja i masti: 7%, sirova vlakna: 0,5%, sirovi pepeo: 8%.Mladim kornjačama treba dati količinu koju mogu pojesti za 10 min. 2-3 puta na dan, odraslima davati na isti način 5-6 puta/nedeljno.Rok upotrebe, serijski broj i količina otisnuti na pakovanju. Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen,Nemačka Zemlja podrijetla: Nemačka.Uvoznik:LINEVET doo,Industrijska zona 25 blok 2,22330 Nova Pazova,Srbija,tel:022/21-50-206

Karakteristike proizvoda
Namena Dodatak vitamina, Jačanje imuntiteta, Pravilan razvoja oklopa
Tip hrane Štapići
Vrste životinja Male slatkovodne kornjače, Mlade slatkovodne kornjače
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.