Početna Proizvodi Teraristika Tehnika Rasveta JBL REPTILSPOT HALODYM 28W

JBL REPTILSPOT HALODYM 28W

Šifra: J6186600
EAN: 4014162618665
Opis proizvoda

JBL Reptilspot Halodym 28W
Halogena lampa: svetlo (neodimijum) + toplota. Specijalna sijalica napravljena od neodimijumskog stakla sa uravnoteženim spektrom dnevne svetlosti. Zahvaljujuc´i halogenoj tehnologiji štedi se 30% energije i životni vek lampe je dvostruko duži nego kod klasičnih sijalica. Posebno dobra reprodukcija boja visokog kontrasta zahvaljujuc´i neodimijumskom staklu. Potiče rast biljaka i vitalnost vaših kuc´nih ljubimaca. Istovremeno proizvodi toplotu i svetlost. Gmizavci povezuju svetlost sa toplotom i zato aktivno traže ovaj izvor svetlosti za sunčanje. Gmizavci imaju skoro prirodnu termičku regulaciju kada se "sunčaju" pod sijalicom. UV zračenje potiče prirodno ponašanje životinja. Dimenzije i snaga sijalice i serijski broj su odštampani na pakovanju. Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG D-67141 Neuhofen, Nemačka. Zemlja porekla: Nemačka. Uvoznik:LINEVET doo,Industrijska zona BB,22330 Nova Pazova,Srbija,tel:022/21-50-206,www.linevet.rs

Karakteristike proizvoda
Snaga 28 W
Vrsta proizvoda Sijalice
Vrste životinja Životinje prašume, Pustinjske životinje
UV spektar UV-A
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.