Početna Proizvodi Teraristika Tehnika Rasveta JBL REPTILDESERT UV 300-15W

JBL REPTILDESERT UV 300-15W

Šifra: J6185100
EAN: 4014162618511
Opis proizvoda

JBL Reptildesert Uv 300-15W
Ekološke lampe za osvetljenje terarija, puni spektar dnevnog svetla Dnevne lampe punog spektra za prirodno osvetljenje pustinjskih terarijuma. Temperatura svetlosti od 6500 K oponaša pustinjske uslove. Preporučuje se kombinacija sa JBL Reptil Desert UV 480 i UV 300 radi osiguravanje UV-B spektra. Može se montirati u svako E27 grlo, preporučujemo korišćenje JBL TempSet-a i JBL TempProtect-a uz reflektor za usmeravanje svetla. Tehnički podaci: 230V, 24W, E27, 1100 lm, 6500 K, CRI 98, 8000 h Serija, dimenzije i snaga otisnuti na pakovanju, čuvati na suvom i hladnom.Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Nemačka

Karakteristike proizvoda
Snaga 15 W
Vrsta proizvoda Sijalice
Vrste životinja Pustinjske životinje
UV spektar UV-A/UV-B
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.