Početna Proizvodi Teraristika Tehnika Rasveta JBL REPTILDAY HALOGEN 35 W+

JBL REPTILDAY HALOGEN 35 W+

Šifra: J6184100
EAN: 4014162618412
Opis proizvoda

JBL Reptilday Halogen 35 W+
JBL Reptil Day HalogenHalogena sijalica za osvetljenje i grejanje u terariju.Puni spektar 2900 K. Istovremeno emituje toplotu i svetlost - pružajuc´i t.i. toplo mesto za grejanje.15% vec´i sadržaj svetlosti i dvostruko vek od klasične sijalice. Omoguc´ava usmereno grejanje.Dimenzije i snaga sijalice i serijski broj su odštampani na pakovanju. Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG 67141 Neuhofen, Nemačka. Zemlja porekla: Nemačka. Distributer:LINEVET doo,Industrijaska zona BB,22330 Nova Pazova,Srbija,tel:022/21-50-206,www.linevet.rs

Karakteristike proizvoda
Snaga 35 W
Vrsta proizvoda Sijalice
Vrste životinja Životinje prašume, Pustinjske životinje
UV spektar UV-A
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.