Početna Proizvodi Akvaristika Nega i održavanje Biljke JBL PROSCAPE TOOL SP 30 STRAIGHT

JBL PROSCAPE TOOL SP 30 STRAIGHT

Šifra: J6155100
EAN: 4014162615510
Opis proizvoda

JBL Proscape Tool Sp 30 Straight
Ugaone makaze za podrezivanje akvarijumskog bilja.Za profesionalno i jednostavno podrezivanje biljaka. Ugao omogućuje jednostavan rad bez krivih rezova.Izrađen od nerđajućeg visokokvalitetnog čelika, proizveden u Japanu, ekstremno glatke površine, ekstremne preciznosti rezanja i jednostavnog rukovanja. S 20: optimalne težine od 62,5 g i duljine od 20 cm.S 30: optimalne težine od 91,0 g i dužine od 30 cm.Držači za prste promera od 27 mm je pogodan i za veće prste.Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Nemačka. Zemlja podrekla: Japan.

Karakteristike proizvoda
Vrsta proizvoda Alati
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.