Početna Proizvodi Akvaristika Tehnika Co2 sistemi JBL PROFLORA CO2 COUNT SAFE

JBL PROFLORA CO2 COUNT SAFE

Šifra: J6348900
Opis proizvoda

JBL Proflora Co2 Count Safe
Pouzdan brojač mehurića s ugrađenim nepovratnim ventilom. Za svakoga ko ima skriveni CO2 reaktor (difuzor) ili treba dodatni brojač mehurića. Lako se puni vodom (uklonjivi poklopac, bajunet s brtvenim prstenom). Može se instalirati izvan akvarijuma. Sa lupom u providnom delu za lakše brojanje mehurića. S 4 usisne čaše i 2 vijka za postavljanje na staklo ili, ako je potrebno, na nameštaj. Ugrađeni nepovratni ventil sprečava povratak vode osetljivim komponentama CO2. Elegantan beli dizajn. Potpuni navoj za pouzdano brtvljenje. Sigurnosnim kopčama kako bi se sprečilo uklanjanje cevi pod većim pritiskom. Veličina: 46 mm x 50 mm x 85 mm. Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG D-67141 Neuhofen, Nemačka.

Karakteristike proizvoda
Vrsta proizvoda Brojači mehurića
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.