Početna Proizvodi Akvaristika Tehnika UV-C JBL PROCRISTAL UV-C 5 W+

JBL PROCRISTAL UV-C 5 W+

Šifra: J6036500
EAN: 4014162603654
Opis proizvoda

JBL Procristal Uv-C 5 W+
JBL ProCristal UV-C Pročiščivač vode za akvarijume (slatkovodne i morske) UV-C zrake uništavaju bakterije i brzo uklanjaju zelene (plivajuće alge) i (bakterijsku) mutnost (oblačiće). Bez štetnih posledica. Smanjuje količinu mikroorganizama i smanjuje mogućnost infekcija. Visoka učinkovitost zahvaljujući belom reflektirajućem zidu kućišta. Modeli: 5 W, dužina 37 cm; 11 W, dužina 46,5 cm; 18 W, 46,5 cm; 36 W, dužina 66,5 cm. Detaljna uputstva unutar pakovanja. Serijski broj i model utisnuti na pakovanju. Proizvođač: JBL Gmbh & Co. Zemlja porekla: Nemačka.

Karakteristike proizvoda
Vrsta proizvoda Pročišćivači vode
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.