JBL PROCRISTAL i30

Šifra: J6099000
EAN: 4014162609908
Opis proizvoda

JBL Procristal I30
Zamenski sunđer za filtar za JBL Pro Cristal i30 Sigurnosna uputstva: Čistite svaki mesec i menjajte svaka 3 meseca kako bi voda bila čista. Idealna veličina pora 30 ppi (pore po inču) za učinkovito mehaničko čišćenje. Takođe promoviše kolonizaciju bakterija za čišćenje radi optimalnog biološkog čišćenja. Dodavanje JBL FilterStart omogućuje biološku učinkovitost.Komplet uključuje jedan (1) sunđer za filtriranje. Serijski broj i količina utisnuti na pakovanje.Proizvođač: JBL Gmbh & Co. KG D-67141 Neuhofen, Nemačka. Zemlja porekla: Nemačka.

Karakteristike proizvoda
Zapremina Akvarijumi do 40 l
Vrsta proizvoda Filtri
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.