Početna Proizvodi Akvaristika Nega i održavanje Čišćenje JBL PROCLEAN AQUA IN OUT WATER JET PUMP

JBL PROCLEAN Aqua In Out Water Jet Pump

Šifra: J6142900
EAN: 4014162614292
Opis proizvoda

JBL PROCLEAN AQUA IN OUT WATER JET PUMP
Usisna pumpa, povezana na slavinu, za zgodnu promenu vode u akvarijumu.
Pumpa, koja je pričvršćena na slavinu, stvara usis vode iz slavine koja teče tako da voda može da se izvuče iz akvarijuma kroz crevo. Nakon pomeranja poluge, može se ponovo napuniti.

Zašrafite mlaznu pumpu na slavinu za vodu, povežite crevo, otvorite slavinu za vodu i pomerite položaj poluge da biste izabrali da li ćete vodu isprazniti ili ponovo napuniti.

Vodomlazna pumpa je element JBL PROCLEAN AKUA IN-OUT seta za promenu vode, ali se može kupiti i zasebno.

Vodomlazna pumpa ima navojni priključak od 3/4''. Potrebno ga je pričvrstiti na navoj slavine (uglavnom M28k1; M22k1; M24k1) pomoću adaptera (nije uključen).

Sadržaj pakovanja: 1 kompletna pumpa za vodeni mlaz (3/4'' priključak) sa zapornom slavinom uklj. zaptivni prsten, pokretni priključak creva (12/16) sa maticom za zaključavanje creva.

JBL GmbH & Co. KG, Dieselstraße 3, 67141 Nojhofen, Nemačka, www.jbl.de

Karakteristike proizvoda
Namena Čišćenje akvarijumske podloge
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.