JBL PROCLEAN Aqua EX 45-70

Šifra: J6142800
EAN: 4014162614285
Opis proizvoda

JBL PROCLEAN AQUA EX 45-70
Sredstvo za čišćenje šljunka (taloga) u akvarijumima visine 45-70 cm.
Praktičan i visoko efikasan čistač za usisavanje prljavštine u manjim akvarijumima. Čistač okruglih profila koji ima jedan ugao koji omogućava da se prljavština pomera i stigne do uglova akvarijuma kada se okrene. Bezbedno za životinje: odvojivo usisno sito sprečava slučajno usisavanje biljaka, škampa i riba.

Pakovanje sadrži: 1 čistač Ø 40 mm u prečniku, dužine 27 ili 46 cm, sa uključenim crevom (12/16 mm) dužine 2 m, 2 obujmice za creva i ventilom.

JBL GmbH & Co. KG, Dieselstraße 3, 67141 Nojhofen, Nemačka, www.jbl.de
Zemlja porekla: Kina

Karakteristike proizvoda
Namena Čišćenje akvarijumske podloge
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.