Početna Proizvodi Vrtna jezera Ishrana Kompletna hrana JBL PRO POND FLAKES M 0,72kg (5,5l)

JBL PRO POND FLAKES M 0,72kg (5,5l)

Šifra: J4127100
EAN: 4014162412713
Opis proizvoda

JBL Pro Pond Flakes M 0,72 kg (5,5L)
JBL PRO POND HRANA-SVE SEZONE POTPUNA OSNOVNA HRANA ZA KOI RIBU i RIBU U BAŠTENSKIM JEZERIMA.HRANA JE POGODNA ZA RIBE VELIČINE OD 15-35 CM.TAČAN ODNOS PROTEINA i MASTI JE 3:1,SA NEO INDEKSOM KOJI UZIMA U OBZIR TEMP.VODE 10-25 C,VELIČINU i STAROST RIBE.HRANITI JEDNOM ILI DVAPUT DNEVNO. SASTAV:KUKURUZ,PŠENICA,LOSOS,SOJA,PINČANO BRAŠNO,PŠENIČNEKLICE,RAKOVI,SPANAT,SPIRULUNA,EKSTRATI KVASCA,EKSTRATI JABUKE,VITAMINI A,C,E,D3.ADITIVI:BOJE,ANTIOKSIDANTI.ANALITIČKI SASTAV:SIROVI PROTEIN 245,sirova mast 7%,SIROVA VLAKNA 4&,SIROVI PEPEO 8%.ADITIVI PO KG:VITAMI A:25000 tj,vitamin d3 2000,VITAMIN E 300mg,VITAMIN C 200 mg.ROK TRAJANJA i SERISKI BROJ UTISNUTI NA PAKOVANJU.PROIZVOĐAČ:JBL GMBH & CO. KF DIESELSTR 3,D-67141NEUHOFEN,NEMAČKA.UVOZNIK:LINEVET DOO,INDUSTRIJSKA ZONA BB BLOK 25/2,22330 NOVA PAZOVA,SRBIJA.WWW.LINEVET.RS 022/21-50-206

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Listići
Vrste životinja Sve ribe, Koi šarani, Kečige
Veličina ribe 15 - 35 cm, 10 - 20 cm
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.