JBL NOVOSTICK XL 1 L

Šifra: J3028100
EAN: 4014162302816
Opis proizvoda

JBL Novostick Xl 1 L
BL NovoStick XL - Profesionalna prehrana velikih ciklida Hrana u obliku velikih plutajućih štapića promera 6-7 mm. Sastav je precizno prilagođen nutricionističkim potrebama velikih mesojednih ciklida.Prikladan za Istočno Afričke ciklide kao što su cyphotilapia i mnoge vrste haplochromisa. Izvori proteina i masti su ribe i ostale akvatične životinje. Vitamini i prirodni ekstrakti (Hondroitin i Omega 3) potiču prirodnu lepotu boja riba. Davati nekoliko puta dnevno male količine koje se pojedu za nekoliko minuta. Mlade ribe je potrebno hraniti 3-4 puta dnevno na isti način. Analitički sastav: sirove belančevine 44%, sirove masti 8%, sirova vlakna 1,5%, vlaga 8%. Sastav: žitarice, riba i nusproizvodi riba, povrće, rakovi i mekušci, biljni nusprodukti, bilni proteini, kvasci, ulja i masti. Rok upotrebe i količina utisnuti su na pakovanju. Čuvati na suvom i hladnom.Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG Diesel-str.3, D-67141 Neuhofen, Nemačka Zemlja podrijetla: Nemačka. Uvozi: Linevet doo, Industrijska zona, Blok 25 2,hala B, 22330 Nova Pazova, Srbija, tel. 022 / 21 50 206

Karakteristike proizvoda
Namena Održavanje zdravlja riba, Optimalan rast i razvoj
Vrsta životinje Veliki ciklidi mesojedi
Tip hrane Štapići
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.