JBL NOVOPRAWN 100 ml

Šifra: J3027600
EAN: 4014162302762
Opis proizvoda

JBL Novoprawn 100 ml
JBL NOVOPRAWN Punjenje za dozator. 20% bakra. Osnovna vrhunska hrana za profesionalno hranjenje škampa. Stabilne potopljive granule zadovoljavaju nutritivne potrebe ove vrste. Ona promoviše zdravlje, prirodni mitare, vitalnost i šaren sa 20% bockanja koprive sa vrijednim elemenata u tragovima, vitaminima i vitalnih supstanci. Zdrav rast sa balansiranom kombinacijom biljnih komponenti i sa ribama i proteini od škampi.Preporučeno hranjenje: 1-2 granula dnevno po životinji, u zavisnosti od veličine. Ako granule zadržavaju svoj oblik u vodi do 24 sata bez rastvaranja, neobložene granule nisu problem. Sastojci: Povrc´e nusproizvoda, ribe i ribe proizvodi, mekušaca i rakova, povrc´e, morske trave, žitarica. Osnovna hrana za škampe. Aditivi: boje, antioksidant E306 (ekstrakti prirodnog vitamina E). Vitamini (na 1000 g): A: 25000 i.E./IU; D3: 2000 i.E./IU; E: 300 mg; C (stabilno): 200 mg. Rok trajanja, količina i serijski broj štampan na ambalaži.Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG 67141 Neuhofen, Nemačka. Zemlja porijekla: Njemačka.UVOZNIK:LINEVET doo,Industrijska zona blok 25 2,22330 Nova Pazova,Srbija,tel:022/21-50-206

Karakteristike proizvoda
Namena Jarke boje, Optimalan rast i razvoj
Vrsta životinje Račići
Tip hrane Granule
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.