JBL NOVOGUPPY 100 ml

Šifra: J3017500
EAN: 4014162301758
Opis proizvoda

JBL Novoguppy 100 ml
JBL Novo Guppy potpuna hrana za guppy-je i ostale živorodne ribice - sadrži karotinoide koji pojačavaju boju ribica. Sadrži esencijalne vitamine i minerale za bolji rast i bolju otpornost na bolesti. Sastojci: žitarice, povrće, riba, alge, mekušci i ljuskari, ekstrakt biljnih proteina, kvasci, šećeri,lecitin. Analitički sastav: sirovi proteini: 40%, sirove ma-sti: 7%, sirova vlakna: 3,5%, sirovi pepeo:9%. Rok trajanja i količina utisnuti na pakovanju.Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG Dieselstr.3,D-67141 Neuhofen,Nemačka Zemlja porekla: Nemačka.Uvozi: Linevet d.o.o.Industrijska zona, Blok 25 2,hala B, 22330 Nova Pazova, Srbija, tel: 022 / 21 50 206

Karakteristike proizvoda
Namena Jarke boje, Optimalan rast i razvoj
Vrsta životinje Ribe živorotke
Tip hrane Listići
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.