JBL NOVOBITS REFILL 250ml

Šifra: J3031440
EAN: 4014162005199
Opis proizvoda

JBL Novobits Refill 250ml
JBL NOVOBITS Potpuna hrana u granulama za diskuse i izbirljive tropske ribe.Visoki udeo astaksantina i karotenoida pojačava obojenost riba. Ne zamućuje vodu. Sastojci: mekušci i ljuskari, žitarice, ribe i produkti riba, povrće,biljni produkti.Analitički sastav: sirove belančevine: 43%, sirova ulja i masti: 6%, sirova vlakna: 3%, sirovi pepeo:10%, vlaga 8%.Dodaci po kg: vitamini: A: 25 000 IJ, E: 330 mg, D3: 2000 IJ, C: 400mg. Hraniti nekoliko puta dnevno količinom koja se pojede za par minuta. Rok upotrebe, količina i serija utisnuti su na pakovanju, čuvati na suvom i hladnom.Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG Diesel-str.3, D-67141 Neuhofen, Nemačka Zemlja porekla: Nemačka. Uvozi: Linevet doo, Industrijska zona, Blok 25 2, hala B, 22330 Nova Pazova, Srbija, tel. 022 / 21 50 206

Karakteristike proizvoda
Namena Održavanje zdravlja riba, Jarke boje, Za izbirljive ribe
Vrsta životinje Sve vrste riba, Diskusi
Tip hrane Granule
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.