Početna Akvaristika Nega i održavanje Čišćenje JBL MANUAL WATER PUMP FOR AQUA IN OUT

JBL MANUAL WATER PUMP FOR AQUA IN OUT

Šifra: J6143300
EAN: 4014162614339
Opis proizvoda

JBL Manual Water Pump For Aqua In Out
Manual water jet pump- ručna vodena pumpa za brzu i jednostavnu izmenu vode u akvarijumu Jednostavno pričvrstite na slavinu. Strujanje vode stvara pritisak koji usisava vodu iz akvarijuma. Spaja se na crevo za istakanje vode preko sedimentnog zvona. Moguće je trenutno promeniti režim rada iz istakanja vode iz akvarijuma u punjenje akvarijuma. Čak odvodi vodu iz akvarijuma postavljenog niže od umivaonika. Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG Diesel-str.3, D-67141 Neuhofen, Nemačka Zemlja porekla: Nemačka.

Karakteristike proizvoda
Namena Čišćenje akvarijumske podloge
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.