JBL MANADO DARK 5L

Šifra: J6703600
EAN: 4014162670366
Opis proizvoda

JBL Manado DARK
Tamna prirodna podloga, savršeno za negu biljaka.
JBL Manado DARK sa svojom poroznom strukturom, promoviše jak rast korena.
Kombinacija JBL-ovo PROFLORA AquaBasis Plus kao dugotrajne hranljive podloge sa JBL Manado DARK-om kao pokrivajućeg sloja, garantuje luksuzan rast biljaka.Hranljivi pufer sa visokim sadržajem gvožđa. JBL Manado DARK je sposoban za skladištenje viška hranljivih sastojaka, kao i otpuštajući ih opet, ako je to iole potrebno. JBL Manado DARK ima prirodno visoki sadržaj vezanog gvožđa, koji je pristupačan korenu biljaka. Aktivira floru tla. Prirodna struktura pora JBL-ovog Manado DARK promoviše kolonizaciju korisnim bakterijama brzo i efektivno.Ovo u velikoj meri inhibira, rast neženjih algi, od samog početka. Naglašava bojenje ribe. Prirodno tamno-braon boja naglašava šarenu lepotu ribe.

APLIKACIJA: JBL Manado DARK je prirodni proizvod.U početku može da dovede do malo povećanog gvožđa i poveća vrednost tvrdoće, koja će se unormaliti tokom nekoliko promena vode. U mekoj vodi, bezopasno gvožđe može dovesti do cvetanja.Isperite JBL Manado DARK kratko, mlakom vodom sa slavine pre upotrebe da bi se uklonila svaka ogrebana abrazija.
JBL Manado DARK prirodni supstrat jako tamne boje za akvarije. Supstrat aktivira podnu floru akvarije, stimulira se kolonizacija korisnih bakterija i bakterija čistača čime se ograničava rast neželjenih algi. Osigurana je potpora rastu biljaka u kombinaciji sa JBL PROFLORA AquaBasis Plus. Podloga pogodna za slatkovodne akvarije i terarije. Supstrat predstavlja skladište nutrijeneta koji se koriste po potrebi.
Granule supstrata su nježne za ribe i ne oštećuju im kožu.

UPOTREBA: isperite supstrat toplom vodom iz pipe.
Postavljati u količinama naznačenim na tabeli za cca 5 cm sloja:
prema formuli dužina akvarija x širina akvarija / 200 = litara manadoa za 5 cm sloja.

Proizvođač: JBL Gmbh & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Nemačka.

Karakteristike proizvoda
Boja Crna
Granulacija 1,5-2,5 mm
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.