JBL FIXOL 50ML

Šifra: J6121000
EAN: 4014162612106
Opis proizvoda

JBL Fixol 50ml
JBL Fixol- set za postavljanje ukrasnih pozadina akvarijuma.Set sadrži lepak i lopaticu za jednostavniju primenu 50 ml je dovoljno za pozadinu dimenzije 200 x 80 cm Efikasno pričvršćuje sjajne plastificirane ukrasne pozadine na staklo akvarijuma ili terarijuma, ne ostavlja tragove nakon skidanja. Nije namenjeno za postavljanje 3D i papirnih ukrasnih folija. Nema opasnosti od nastajanja vazdušnih džepova.Korišćenje: izrežite podlogu za 1 cm manju nego što je staklo na koju se stavlja, stavite jedan puni čep bočice fixola na sredinu stakla, postavite foliju na staklo i pomoću lopatice izgladite mehuriće vazduha.Obrišite višak lepka tkaninom. Kako ne bi došlo do odvajanja pozadine od stakla, rubove pričvrstite prozirnom lepljivom trakom. Rok upotrebe neograničen. Količina i serijski broj otisnuti su na pakiranju.

Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.