JBL CLYNOL 100 ml

Šifra: J2519000
EAN: 4014162251909
Opis proizvoda

JBL Clynol 100 ml
Prirodno sredstvo za čišćenje vode. Čisti i bistri zamućenu vodu. Za slatkovodne i morske akvarijume. Mikrofini prirodni materijali svojom specijalnom strukturom površine raspršen u vodi apsorbuje široki spektar neželjenih materijala, obojenost, čestice i bakterije.Celi akvarijum deluje kao filter i na ovaj način voda se čisti na prirodan način bez ugrožavanja riba. Početno zamućenje vode nestaje nakon 2-24h i ostaje kristalno čista voda. Primena i doziranje: nedeljno doziranje 10ml na 40l vode. Predoziranje nije štetno. Dobro protresite bočicu pre upotrebe. Sredstvo ulijte na mesto sa dobrim protokom vode. Serijski broj i količina utisnuti na pakovanju. Rok trajanja neograničen .Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Nemačka. Zemlja porekla: Nemačka.Uvoznik: Linevet d.o.o., Industrijska zona, Blok 25 2,hala B, 22330 Nova Pazova, Srbija, tel., 022 / 21 50 206

Karakteristike proizvoda
Namena Zamućenje vode
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.