JBL AUTOFOOD WHITE

Šifra: J6061600
EAN: 4014162606167
Opis proizvoda

JBL Autofood White
Automatska hranilica za akvarijske ribe. - Povećava snabdevanje hranom na oko 375 ml mogućih montiranjem oko 250 ml JBL spremnika na komoru za hranu.- Dozirni navoj pogodan za granulat do 3 mm.- Dnevno do 4 hranjenja s pojedinačnim količinama volumena hrane. Pouzdan rad zahvaljujući 3 x 1.5 V AA baterijama s indikatorom statusa.- ON/OFF prekidač (unutrašnji sat ne prestaje raditi).- Više opcija za montažu pomoću usisnog jastučića ili montažne kvačice.- Ugrađen otvarač koji reže otvor na JBL kontejnerima za hranu.- Trajno suva hrana zahvaljujući otvoru za zrak za dodatnu vazdušnu pumpu.- Hranilica se može okretati za 360 stepeni.Sadržaj: automatska crna hranilica, 4 usisna jastučića s kvačicama, stezaljka za montažu, 3 x 1,5 V AA baterije. Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG D-67141 Neuhofen, Nemačka. Zemlja porijekla: Nemačka. Uvoznik i distributer: Linevet d.o.o.Industrijska zona, Blok 25 2,hala B, 22330 Nova Pazova, Srbija, tel., 022 / 21 50 206

Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.