JBL ARTEMIOPUR 40ml

Šifra: J3090700
EAN: 4014162309075
Opis proizvoda

JBL Artemiopur 40ml
Sadrži 20 grama jajašaca artemije (račića) vrhunskog kvaliteta sa visokim postotkom izleganja. - tek izleženi račići idealna su hrana za mlađ i mlade ribice u rastu te izvrsna poslastica za veće izbirljive ribice. Jajašca se kultiviraju pomoću JBL ArtemioSet-a, u 2-3% otopini soli (vodu najbolje kondicionirati sa preparatom JBL ArtemioSal), u 0,5 l vode dodajte 10-15 g JBL ArtemioSal (soli) i 1-3 merice jajašaca. Osigurajte dobru aerizaciju i temp od 25 stepeni izleganje je za 24h. Račiće najbolje iskoristiti unutar nekoliko sati nakon izleganja jer takvi imaju najveću hranjivu vrednost.Proizvođač: JBL Gmbh & Co. Zemlja porekla: Nemačka. Uvoznik: Linevet doo, Industrijska zona, blok 25 2,hala B, 22330 Nova Pazova, Srbija, tel., 022 / 21 50 206

Karakteristike proizvoda
Vrsta proizvoda Priprema hrane
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.