JBL ARTEMIOMIX

Šifra: J3090200
EAN: 4014162309020
Opis proizvoda

JBL Artemiomix
mešavina spremna za korištenje za proizvodnju žive hrane (račića). Za profesionalan i jednostavan uzgoj mlade ribe.Mešavina se sastoji od jajašca Artemia (račića) i posebne soli.Posebna so sadrži mikroalge kao početnu hranu i puferski sastav za održavanje optimalnog nivoa pH.Uputstvo za upotrebu:Dodajte tri poravnate male kašike JBL ArtemioMix u 0,5 l vode iz slavine i energično protresite u setu za uzgoj (JBL Artemio) ili prozirnoj boci.Artemia će se izleći nakon 24 do 36 sati. Zavisno o namijenjeni, sada ih možete prosehati ili staviti u akvarijum. Sadržaj: 230 g za cca. 14 aplikacija od 0,5 lProizvođač: JBL GmbH & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Nemačka. Zemlja porekla: Nemačka. Uvoznik: Linevet doo, Industrijska zona, blok 25 2,hala B, 22330 Nova Pazova, Srbija, tel., 022 / 21 50 206

Karakteristike proizvoda
Vrsta proizvoda Priprema hrane
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.