JBL AGIL 250ml

Šifra: J7034200
EAN: 4014162703422
Opis proizvoda

JBL Agil 250ml
JBL Agil Potpuna hrana u štapićima za vodene kornjače, dodatak prehrani i poslastica za kopnene kornjače. Hraniti mlade 2-4 puta na dan količinom koju pojedu u 10 min., odrasle 4-5 puta nedeljno.Sastojci: žitarice, ribe, povrće, mekušci i ljuskari, biljni nusproizvodi.Analitički sastav: sirovi proteini: 40%, sirova ulja i masti: 7%, sirova vlakna: 0,5%, sirovi pepeo: 8%. Obogaćeno lizinom: 2,35% Rok upotrebe, serijski broj i količina otisnuti su na pakiranju. Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen,Nemačka. Zemlja porekla:Nemačka.Uvoznik:Linevet,Industrijska zona 25 2,hala b,Nova Pazova 22330,Srbija,tel/022-21-50-206

Karakteristike proizvoda
Namena Dodatak vitamina, Podsticanje razvoja kostiju, Jačanje imuntiteta
Tip hrane Štapići
Vrste životinja Slatkovodne kornjače
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.