Početna Proizvodi Psi Kozmetika i nega Šamponi I GOTT. HERBS-ŠAMPON 5l

I GOTT. HERBS-ŠAMPON 5l

Šifra: I790619
EAN: 8710444851183
Opis proizvoda

Beeztees gottlieb Herbs-Šampon 5 l

Biljni šampon za pse. Obogaćen je uljem makadamije kako bi se sprečilo prekomerno odmašćivanje kože, stvara se zaštitni film na koži i dlaci.
UPUTSTVO ZA KORIŠĆENJE: pokvasite dlaku toplom vodom, utrljajte šampon do pojave pene, temeljno isperite dlaku mlakom vodom.
Nakon ispiranja prosušite dlaku peškirom.
Rok trajanja: neograničeno Količina otisnuta na pakiranju.

Proizvođač: IPTS P.O. Box 428,5140 AK Waalwijk, Energieweg 4 Nizozemska.Zemlja porekla: Holandija. Uvozi: Linevet d.o.o.Industrijska zona 25 2, blok b 22330 Nova Pazova 022/2150207

Karakteristike proizvoda
Tipovi dlake Kratka dlaka, Srednje duga dlaka, Duga dlaka, Oštra dlaka, Svetla dlaka, Tamna dlaka
Miris preparata za negu Biljni miris
Namena preparata za negu Hidratacija dlake, Sjaj dlake
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.