Početna Proizvodi Mačke Ishrana Kompletna hrana HSPC KITTEN PILETINA 300g 1+1 GRATIS

HSPC KITTEN PILETINA 300g 1+1 GRATIS

Šifra: HSP604046A
Opis proizvoda

Hill's™ Science Plan™ Mačka Kitten Piletina 1 + 1 komad GRATIS
Sveža voda uvek mora biti dostupna.Čuvati od vlage; na suhom i hladnom estu. *100% garancija kvaliteta, doslednosti i ukusa. Kupovina bez rizika. Najbolje upotrebiti do, serijski broj / LOT: utisnuto je na pakovanju.Proizvođač: Hill's Pet Nutrition Manufacturing, s.r.o., Rohanské nábřeží 678/23, 186 00 Prague 8, Češka. www.HillsPet.com. Zemlja porekla: EU.

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Suva
Vrsta pakovanja hrane Vreća
Starost Mačići
Svojstvo ishrane Redovna ishrana, Uravnotežena ishrana, Pravilan rast i razvoj, Gravidne mačke
Veličina pakovanja 600 g
Ukus Piletina
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.