Početna Proizvodi Mačke Ishrana Kompletna hrana HSPC ADULT URINARY & STERILISED PILETINA 300g

HSPC ADULT URINARY & STERILISED PILET. 300g

Šifra: HSP604135
EAN: 052742003740
Opis proizvoda

Hill's™ Science Plan™ Mačka Adult Urinary & Sterilised Pilet. 300g
Science plan Sensitive Stomach&Skin hrana za mačke sa piletinom ( piletina 15%, ukupno živinskog porekla 24% je kopletnahrana za mačke za probani sistem i negu kože. Hranjenje: Hraniti prem atablici na pakovanju. Prilagoditi za održavanje optimalnetežine. Nova hrana? Povećavajte količinu nove i smanjujte količinu hrane koju želite da zamenite postepeno, u periodu od 7 dana. Voda za piće uvek treba da bude dostupna. Sadrži: pirinač, piletinu i ćureće meso, kukuruz, gluten, masti, jaje, suvu pulpu, minerale. Protein 32,3% Masti 18,99% Vlakna 1%, Omega 6 3,6% Kalcijum 0,79%, beta karoten 1,5mg. Aditivi po 1kg: nutritivni: 3b103 ( Gvožđe) 54%, 3b202Jod 0,8mg, 3b405 ( jod) 0,8mg. Čuvati na hladnom i suvom mestu. 100% garancija kvaliteta i ukusa. Napravljeno u EU.

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Suva
Vrsta pakovanja hrane Vreća
Starost Odrasle mačke
Svojstvo ishrane Uravnotežena ishrana, Sterilisane mačke, Zaštita mokraćnih organa
Veličina pakovanja 300 g
Ukus Piletina
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.