Početna Proizvodi Mačke Ishrana Kompletna hrana HSPC ADULT PILETINA KONZERVA 82g

HSPC ADULT PILETINA KONZERVA 82g

Šifra: HSP603983
Opis proizvoda

Hill's™ Science Plan™ Mačka Adult Piletina Konzerva 82g
Hill's™ SCIENCE PLAN™ FELINE ADULT CHICKEN-SCIENCE PLAN™ FELINE ADULT PILETINA je potpuna hrana za odrasle mačke starije od 12 meseci (piletina 31%).UPUSTVO ZA HRANJENJE: vidi pakovanje. Potrebna dnevna količina hrane može varirati zavisno od starostii, aktivnosti i temperamentu.SASTOJCI: Meso i derivati životinjskog porekla, žitarice, razni šećeri, ekstrakti proteina iz povrća, minerali, derivati biljnog podrijetla, jaja i derivati jaja, ulja i masti.

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Vlažna
Vrsta pakovanja hrane Konzerva
Starost Odrasle mačke
Svojstvo ishrane Uravnotežena ishrana
Veličina pakovanja 82 g
Ukus Piletina
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.