Hill's Prescription Diet z/d Food Sensitivities Hrana za Pse 370 g

Šifra: HPD606375
EAN: 052742039718
  • Kratak rok trajanja: 30.07.2024.
  • Originalno pakovanje: 12 komada
Opis proizvoda

Kompletna dijetetska hrana za kućne ljubimce za smanjenje netolerancije na sastojke i hranljive materije kod odraslih pasa. Ova dijetetska hrana za ljubimce sadrži izvor izabranih ugljenih hidrata i izvor hidrolizovanog proteina.

Osetljivosti i intolerancija na hranu su potencijalno ozbiljni problemi koji mogu dovesti do stanja iritirane kože, krzna i ušiju ili čak do uznemirenosti gastrointestinalnog trakta. Psima koji imaju neželjene reakcije na hranu usled alergije na hranu (obično na proteine u hrani) ili intoleranciju pogoduje hrana namenjena protiv osetljivosti na hranu. Hill's nutricionisti i veterinari su razvili Prescription Diet z/d kliničku ishranu posebno formulisanu da podrži osetljivosti na hranu vašeg psa. Zapravo, z/d je klinički dokazana ishrana koja smanjuje kožne i digestivne znakove usled intolerancije na hranu.

Do osetljivosti na hranu dolazi jer proteini prodiru u kožu i prelaze iz sistema za varenje u telo što dovodi do reakcije imunog sistema. z/d je specijalizovana hrana sa proteinima koji su nežni i podeljeni u manje komadiće kako bi izbegli da ih imuni sistem detektuje kako bi pas bolje jeo; prebiotici stvaraju zdravu ravnotežu mikrobioma u crevima, dok masne kiseline stvaraju zdravu kožu. z/d je ishrana koja klinički dokazano smanjuje kožne i digestivne znakove usled intolerancije na hranu, jer oni predstavljaju spoljašnje znakove koje vi vidite. Budite sigurni da ovaj proizvod radi unutar ljubimca kako biste izbegli osnovni problem koji nastaje usled prekomerne imune reakcije na određenu hranu. Sa unapred svarljivim životinjskim proteinima, antioksidansima, prebiotskim vlaknima i nutrijentima koji hrane kožu.

Kako ovaj proizvod pomaže ljubimcu:

  • Ova ishrana vidljivo podržava zdraviju kožu i krzno
  • Pomaže u promovisanju zdrave kožne barijere
  • Obezbeđuje odličan kvalitet stolice
  • S+OX SHIELD: Formulisana da promoviše urinarnu sredinu koja smanjuje opasnost od razvoja struvitnih i kalcijum oksalatnih kristala.


Kako ovaj proizvod deluje:

  • Sa visoko hidrolizovanim životinjskim proteinima
  • Sa ribljim uljem, povećanim nivoima esencijalnih masnih kiselima i visokim nivoima vitamina E
  • Sa dokazanom mešavinom prebiotskih vlakana


*Da li je vaš ljubimac iz bilo kog razloga nezadovoljan ovom hranom? 100% GARANCIJA ZA ZADOVOLJSTVO za kvalitet, doslednost i ukus ili povrat novca.

Proizvedeno u EU.

Sastojci

Sastav: Meso i derivati životinja, derivati biljnog porekla, ulja i masti, minerali, voće, seme. Izvor proteina: Hidrolizat pileće džigerice. Izvor ugljenih hidrata: Kukuruzni skrob.

Analitički sastojci: Proteini 5,2%, sadržaj masti 3,9%, sirova vlakna 1,2%, sirovi pepeo 1,4%, vlaga 75,5%, kalcijum 0,20%, fosfor 0,14%, natrijum 0,08%, kalijum 0,21%, magnezijum 0,02%; po kg: Vitamin A 14.954 IU, vitamin D3 423 IU.

Aditivi po kg: Nutritivni aditivi: 3b103 (Gvožđe) 32,6 mg, 3b202 (Jod) 1,2 mg, 3b405 (Bakar) 4,9 mg, 3b503 (Mangan) 3,6 mg, 3b603 (Cink) 41,5 mg.

 

Preporuka za hranjenje

Imajte u vidu – za klijente koji su prethodno jeli ovu hranu pre uključivanja ActivBiome+ tehnologije, preporučujemo da ljubimac polako pređe na nadograđenu formulu u periodu od 7 dana. Za dodatne informacije, posavetujte se sa svojim veterinarom.

Isključivo hranite suvom i vlažnom preporučenom hranom Prescription Diet. Postepeno pređite na ovu novu hranu tokom 7 dana ili više. Preporučuje se pre korišćenja i produženja roka upotrebe da se zatraži savet veterinara.
Hraniti preporučenom dnevnom količinom prema veličini psa. Dnevnu količinu možete podeliti na dva ili više obroka. 

Preporučen period korišćenja: Od 3 do 8 nedelja, ako nestanu znakovi intolerancije, ova se hrana za životinje može početno koristiti do godinu dana. Sveža voda uvek treba da bude dostupna.

Zaštititi od vlage. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Vlažna
Vrsta pakovanja hrane Konzerva
Starost Odrasli psi, Stariji psi
Svojstvo ishrane Alergija na hranu, Eliminaciona dijeta, Prebiotička ishrana
Veličina pakovanja 370 g
Ukus Ostalo
Veličina psa Mali psi, Srednje veliki psi, Veliki psi
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.