Hill's PRESCRIPTION DIET z/d ActivBiome+ Food Sensitivities Hrana za Pse 3 kg

Šifra: HPD605911
EAN: 052742040424
Opis proizvoda

Hill's PRESCRIPTION DIET z/d Hrana za Pse
Kompletna dijetetska hrana za kućne ljubimce za smanjenje intolerancije na sastojke i hranljive materije kod odraslih pasa. Ova hrana sadrži izvor izabranih ugljenih hidrata i izvor hidrolizovanog proteina.

Osetljivosti i intolerancija na hranu su potencijalno ozbiljni problemi koji mogu dovesti do stanja iritirane kože, krzna i ušiju ili čak do uznemirenosti gastrointestinalnog trakta. Psima koji imaju neželjene reakcije na hranu usled alergije na hranu (obično na proteine u hrani) ili intoleranciju pogoduje hrana namenjena protiv osetljivosti na hranu. Hill's nutricionisti i veterinari su razvili Prescription Diet z/d kliničku ishranu posebno formulisanu da podrži osetljivosti na hranu vašeg psa. Zapravo, z/d je klinički dokazana ishrana koja smanjuje kožne i digestivne znakove usled intolerancije na hranu.

Do osetljivosti na hranu dolazi jer proteini prodiru u kožu i prelaze iz sistema za varenje u telo što dovodi do reakcije imunog sistema. z/d je specijalizovana hrana sa proteinima koji su nežni i podeljeni u manje komadiće kako bi izbegli da ih imuni sistem detektuje kako bi pas bolje jeo; prebiotici stvaraju zdravu ravnotežu mikrobioma u crevima, dok masne kiseline stvaraju zdravu kožu. z/d je ishrana koja klinički dokazano smanjuje kožne i digestivne znakove usled intolerancije na hranu, jer oni predstavljaju spoljašnje znakove koje vi vidite. Budite sigurni da ovaj proizvod radi unutar ljubimca kako biste izbegli osnovni problem koji nastaje usled prekomerne imune reakcije na određenu hranu. Sa unapred svarljivim životinjskim proteinima, antioksidansima, prebiotskim vlaknima i nutrijentima koji hrane kožu.

Kako ovaj proizvod pomaže ljubimcu:

  • Ova ishrana vidljivo podržava zdraviju kožu i krzno
  • Pomaže u promovisanju zdrave kožne barijere
  • Obezbeđuje odličan kvalitet stolice
  • S+OX SHIELD: Formulisana da promoviše urinarnu sredinu koja smanjuje opasnost od razvoja struvitnih i kalcijum oksalatnih kristala.


Kako ovaj proizvod deluje:

  • Sa visoko hidrolizovanim životinjskim proteinima
  • Sa ribljim uljem, povećanim nivoima esencijalnih masnih kiselima i visokim nivoima vitamina E
  • Sa dokazanom mešavinom prebiotskih vlakana


Zaštititi od vlage. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
100% garancija na zadovoljstvo *Da li je vaš ljubimac iz bilo kog razloga nezadovoljan ovom hranom? 100% GARANCIJA ZA ZADOVOLJSTVO za kvalitet, doslednost i ukus ili povrat novca.

Sastojci

Sastav: Kukuruzni skrob, hidrolizat pileće džigerice (26%), mlevena ljuska pekana, celuloza, kokosovo ulje, minerali, laneno seme, pulpa sušene repe, sojino ulje, sušena pulpa citrusa, riblje ulje (0,9%), sušene brusnice, vitamini, mikroelementi i beta-karoten. Sa prirodnim antioksidantima (mešani tokoferoli).

Analitički sastojci: Proteini 17,6%, Sadržaj masti 14,4%, Sirova vlakna 6,5%, Esencijalne masne kiseline 4,2%, Sirovi pepeo 5,5%, Kalcijum 0,85%, Fosfor 0,51%, Natrijum 0,24%, Kalijum 0,69%, Magnezijum 0,07%; po kg: Vitamin A 11.421 IU, Vitamin D3 786 IU, Vitamin E 826 mg, Vitamin C 115 mg, Beta-karoten 1,4 mg.

Aditivi po kg: Nutritivni aditivi: 3b103 (gvožđe) 94,7 mg, 3b202 (jod) 4,1 mg, 3b405 (bakar) 11,1 mg, 3b502 (mangan) 9,8 mg, 3b603 (cink) 147 mg, s prirodnim antioksidantima.

Preporuka za hranjenje

Imajte u vidu – za klijente koji su prethodno jeli ovu hranu pre uključivanja ActivBiome+ tehnologije, preporučujemo da ljubimac polako pređe na nadograđenu formulu u periodu od 7 dana. Za dodatne informacije, posavetujte se sa svojim veterinarom.

Uputstva za hranjenje: Isključivo hranite suvom i vlažnom preporučenom hranom Prescription Diet. Postepeno pređite na ovu novu hranu tokom 7 dana ili više. Preporučuje se pre korišćenja i produženja roka upotrebe da se zatraži savet veterinara. Hraniti preporučenom dnevnom količinom prema veličini psa. Dnevnu količinu možete podeliti na dva ili više obroka. 
Preporučen period korišćenja: Od 3 do 8 nedelja, ako nestanu znakovi intolerancije, ova se hrana za životinje može početno koristiti do godinu dana.
Sveža voda uvek treba da bude dostupna.

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Suva
Vrsta pakovanja hrane Vreća
Starost Odrasli psi, Stariji psi
Svojstvo ishrane Alergija na hranu, Eliminaciona dijeta, Prebiotička ishrana
Veličina pakovanja 3 kg
Ukus Ostalo
Veličina psa Srednje veliki psi, Veliki psi
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.