Hill's Prescription Diet z/d Hrana za Pse 10kg

Šifra: HPD607639
EAN: 052742059358
Opis proizvoda

Kompletna dijetetska hrana za kućne ljubimce za smanjenje intolerancije na sastojke i hranljive materije kod odraslih pasa. Ova hrana sadrži izvor izabranih ugljenih hidrata i izvor hidrolizovanog proteina.

Osetljivosti i intolerancija na hranu su potencijalno ozbiljni problemi koji mogu dovesti do stanja iritirane kože, krzna i ušiju ili čak do uznemirenosti gastrointestinalnog trakta. Psima koji imaju neželjene reakcije na hranu usled alergije na hranu (obično na proteine u hrani) ili intoleranciju pogoduje hrana namenjena protiv osetljivosti na hranu. Hill's nutricionisti i veterinari su razvili Prescription Diet z/d kliničku ishranu posebno formulisanu da podrži osetljivosti na hranu vašeg psa. Zapravo, z/d je klinički dokazana ishrana koja smanjuje kožne i digestivne znakove usled intolerancije na hranu.

Do osetljivosti na hranu dolazi jer proteini prodiru u kožu i prelaze iz sistema za varenje u telo što dovodi do reakcije imunog sistema. z/d je specijalizovana hrana sa proteinima koji su nežni i podeljeni u manje komadiće kako bi izbegli da ih imuni sistem detektuje kako bi pas bolje jeo; prebiotici stvaraju zdravu ravnotežu mikrobioma u crevima, dok masne kiseline stvaraju zdravu kožu. z/d je ishrana koja klinički dokazano smanjuje kožne i digestivne znakove usled intolerancije na hranu, jer oni predstavljaju spoljašnje znakove koje vi vidite. Budite sigurni da ovaj proizvod radi unutar ljubimca kako biste izbegli osnovni problem koji nastaje usled prekomerne imune reakcije na određenu hranu. Sa unapred svarljivim životinjskim proteinima, antioksidansima, prebiotskim vlaknima i nutrijentima koji hrane kožu.

Kako ovaj proizvod pomaže ljubimcu:

  • Ova ishrana vidljivo podržava zdraviju kožu i krzno
  • Pomaže u promovisanju zdrave kožne barijere
  • Obezbeđuje odličan kvalitet stolice
  • S+OX SHIELD: Formulisana da promoviše urinarnu sredinu koja smanjuje opasnost od razvoja struvitnih i kalcijum oksalatnih kristala.

Kako ovaj proizvod deluje:

  • Sa visoko hidrolizovanim životinjskim proteinima
  • Sa ribljim uljem, povećanim nivoima esencijalnih masnih kiselima i visokim nivoima vitamina E
  • Sa dokazanom mešavinom prebiotskih vlakana

Zaštititi od vlage. Čuvati na hladnom i suhom mestu.
*Da li je vaš ljubimac iz bilo kog razloga nezadovoljan ovom hranom?
100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO za kvalitet, doslednost i ukus ili povrat novca.

Sastojci

Sastav: Biljni proizvodi, meso i proizvodi životinjskog porekla, ulja i masti (riblje ulje 0,9%), voće, minerali, semenke.
Izvor ugljenih hidrata: kukuruzni skrob.
Izvor proteina: Hidrolizovana pileća jetra (26%).

Analitički sastav: proteini 17,6%, sadržaj masti 14,4%, sirova vlakna 6,5%, esencijalne masne kiseline 4,2%, sirovi pepeo 5,5%, kalcijum 0,85%, fosfor 0,51%, natrijum 0,24%, kalijum 0,69,07%; po kg: Vitamin A 11,421 IU, Vitamin D3 786 IU, Vitamin E 826 mg, Vitamin C 115 mg, Beta-karoten 1,4 mg.

Dodaci po kg: Dodaci ishrani: 3b103 (gvožđe) 94,7 mg, 3b202 (jod) 4,1 mg, 3b405 (bakar) 11,1 mg, 3b502 (mangan) 9,8 mg, 3b603 (cink) 147 mg; sa prirodnim antioksidansom.

Preporuka za hranjenje


Napomena – za kupce koji su prethodno hranili svoje ljubimce ovom ishranom pre uključivanja ActivBiome+ tehnologije, preporučuje se da kućni ljubimac pređe na nadograđenu formulu u periodu od 7 dana. Za sve dodatne informacije obratite se svom veterinaru.

Uputstva za hranjenje: Hranite samo ovom hranom. Preporučuje se da se pre upotrebe ili produženja perioda upotrebe potraži savet veterinara. Hranite preporučenu dnevnu količinu označenu na pakovanju prema veličini psa. Podesite dnevnu količinu da biste održali optimalnu težinu psa, količinu možete podeliti na dva ili više obroka.
Preporučeni period upotrebe: od tri do osam nedelja: ako nestanu znaci intolerancije, ova namirnica se u početku može koristiti do godinu dana. Sveža voda treba uvek biti dostupna.

Zaštititi od vlage. Čuvati na hladnom i suvom mestu.

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Suva
Vrsta pakovanja hrane Vreća
Starost Odrasli psi, Stariji psi
Svojstvo ishrane Alergija na hranu, Eliminaciona dijeta, Prebiotička ishrana
Veličina pakovanja 10 kg
Veličina psa Mali psi, Srednje veliki psi, Veliki psi
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.