Hill's Prescription Diet t/d Dental Care Hrana za Pse sa Piletinom 4 kg

Šifra: HPD606383
EAN: 052742047447
Opis proizvoda

Kompletna suva hrana za odrasle pse sa klinički dokazanom stomatološkom tehnologijom. Klinički je dokazano da smanjuje nakupljanje plaka, naslaga i kamenca i čisti sve do linije desni. Deluje kao četkica za zube i formulisana je kao kompletno i izbalansirano hranljivo rešenje za svakodnevni zdravstveni režim vašeg psa. Ova ishrana dokazano smanjuje pojavu gingivitisa za do 36% i prihvaćena je ishrana za dokazano smanjenje taloženja plaka i kamenca od strane Saveta za oralnu higijenu u veterini (VOHC)*

Granule sadrže klinički dokazanu tehnologiju matrice vlakana trostrukog dejstva za uklanjanje plaka, kamenca i naslaga plaka. Posebna matrica vlakana čisti zube uklanjanjem plaka, što pomaže da dah bude svež. Granule svojim oblikom i teksturom čiste zube do linije gingive kako bi održale zdravlje zuba i desni.

Jedinstvena upotreba Hill's Prescription Diet t/d suve hrane za pse pokazala se efikasnijom od pranja zuba zbog činjenice da samo mali broj vlasnika redovno pere zube svojim psima. Hill's nutricionisti i veterinari razvili su Prescription Diet t/d kliničku hranu za zdrave zube i desni i za održavanje opšteg zdravlja vašeg psa.

Dokazano je da smanjuje mogućnost gingivitisa za više od 36% i prepoznato je po smanjenju zubnog kamenca i plaka sa VOHC* pečatom.
* VOHC pečat je zaštitni znak Veterinarskog saveta za oralno zdravlje.

Kako ovaj proizvod pomaže vašem ljubimcu:

  • Čisti zube i osvežava dah smanjujući nakupljanje plaka i kamenca
  • Promoviše zdravlje desni tako što čisti sve do linije desni
  • Vitalna ishrana za svakodnevno zdravlje i podršku imunološkom sistemu vašeg psa
  • S+OKSSHIELD: Formulisan za promovisanje urinarnog okruženja koje smanjuje rizik od formiranja struvita i kristala kalcijum oksalata

Kako ovaj proizvod deluje:

  • Klinički dokazano trostruko dejstvo matrice vlakana
  • Jedinstvena veličina, oblik i tekstura granula čisti sve do linije desni
  • Kompletna i uravnotežena ishrana sa klinički dokazanim antioksidansima
Sastojci

Sastav: Žitarice, meso i derivati životinjskog porekla (piletina 8%), derivati biljnog porekla, ulja i masti, jaja i derivati jaja, minerali. 

Analitički sastojci: Proteini 16,0%, udeo masti 15,4%, vlakna 9,7%, pepeo 3,6%, kalcijum 0,54%, fosfor 0,41%, natrijum 0,19%, kalijum 0,60%; magnezijum 0,07%, po kg: Vitamin A 9.400 IU, vitamin D3 826 IU, vitamin E 600 mg, vitamin C 90 mg, beta karoten 1,5 mg. 

Dodaci po kgPrehrambeni dodaci: 3b103 (gvožđe) 75,3mg, 3b202 (jod) 1,2mg, 3b405 (bakar) 7,4mg, 3b502 (mangan) 7,8mg, 3b603 (cink) 156mg, 3b801 (selen) 0,2 mg, s prirodnim antioksidantima. 

Preporuka za hranjenje

UPUTSTVO ZA HRANJENJE: 
Preporučuje se pre korišćenja i produženja roka upotrebe da se zatraži savet veterinara. Važno je nastaviti hraniti vašeg psa s PRESCRIPTION DIET t/d Dental Care hranom za održavanje oralnog zdravlja vašeg psa čak i nakon poboljšanja simptoma. 
Hraniti preporučenom dnevnom količinom prema veličini psa.
Dnevnu količinu možete podeliti na dva ili više obroka.

SAMO ZA VETERINARSKU UPOTREBU.
DRŽATI VAN DOMAŠAJA DECE.
SVEŽA VODA TREBA DA JE UVEK DOSTUPNA. ČUVATI NA SUVOM MESTU. 
NAKON UPOTREBE DOBRO ZATVORITE.

Najbolje upotrebljavati do/LOT: Utisnuto na dnu pakovanja

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Suva
Vrsta pakovanja hrane Vreća
Starost Odrasli psi, Stariji psi
Veličina pakovanja 4 kg
Ukus Piletina
Veličina psa Mali psi, Srednje veliki psi, Veliki psi
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.