Hill's Prescription Diet r/d Weight Loss Hrana za Pse sa Piletinom 10 kg

Šifra: HPD606401
EAN: 052742047256
Opis proizvoda

Hill's PRESCRIPTION DIET r/d Hrana za Pse sa Piletinom
Kompletna suva dijetetska hrana za kućne ljubimce za smanjenje prekomerne telesne težine kod odraslih pasa. Ova hrana je energetski siromašna.

Čak i mala dodatna težina može uticati na kvalitet života ljubimca i odnos sa porodicom, jer dodatna težina može smanjiti vreme igranja, uticati na pokretljivost i doživotno na opšte zdravlje vašeg psa.

Hill's nutritconisti i veterinari razvili su Prescription Diet r/d kliničku hranu specijalno formulisanu za podršku u gubitku težine kod pasa. Zapravo, r/d je klinički dokazana hrana za zdrav gubitak težine za samo 8 sedmica. Ova suva hrana je proizvedena sa piletinom i ima neodoljiv ukus koji će vaš pas voleti.

Kako će ovaj proizvod pomoći ljubimcu:

  • Pomaže u sagorevanju telesne masti i održavanju vitkih mišića
  • Pomaže zasićenost i zadovoljstvo vašeg psa
  • Podržava zdrav imuni sistem
  • S+OXSHIELD: Formulisana da promoviše urinarnu sredinu koja smanjuje opasnost od razvoja struvitnih i kalcijum oksalatnih kristala

Kako ovaj proizvod deluje:

  • Efikasni nivoi L-karnitina pomažu u sagorevanju telesne masti i održavanju vitkih mišića
  • Optimalna mešavina rastvorljivih i nerastvorljivih vlakana za zasićenost i zadovoljstvo vašeg psa
  • Klinički dokazani antioksidanti podržavaju zdrav imuni sistem

Hill's Prescription Diet r/d Dry hrana za pse s piletinom je namenjena samo za hranjenje sa prekidima i nije preporučena za dugoročno hranjenje (preko 6 meseci). Posavetujte se sa svojim veterinarom za više informacija o tome kako Prescription Diet hrana može da pomogne vašem psu da nastavi uživanje u srećnom i aktivnom životu.

Nije preporučljiva za:
Rastuća štenad, skotne kuje ili kuje dojilje.
Pacijenti sa umerenom ili naprednom insuficijencijom srca, bubrežnom bolešću, bolešću jetre, iscrpljenošću, hipermetabolizmom, dehidracijom i premalom težinom.

Da li je vaš ljubimac iz bilo kog razloga nezadovoljan ovom hranom? 100% GARANCIJA ZA ZADOVOLJSTVO za kvalitet, doslednost i ukus ili povrat novca.

Zaštititi od vlage. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Proizvedeno u EU.

Sastojci

Sastav: Meso i derivati životinjskog porekla (piletina 12%), derivati biljnog porekla, žitarice, ekstrakti biljnog proteina, ulja i masti, minerali, seme. 

Analitički sastojci: Proteini 31,1%, Sadržaj masti 10,4%, Sirova vlakna 12,2%, Sirovi pepeo 5,5%, Kalcijum 0,86%, Natrijum 0,27%, Fosfor 0,61%, Kalijum 0,84%, Magnezijum 0,10%; po kg: Vitamin A 9.722 IU, Vitamin D3 781 IU, Vitamin E 550 mg, Vitamin C 90 mg, Beta karoten 1,5 mg, L-karnitin 317 mg. 

Aditivi po kg: Nutritivni aditivi: 3b103 (Gvožđe) 60,4 mg, 3b202 (Jod) 1,5 mg, 3b405 (Bakar) 6,0 mg, 3b502 (Mangan) 6,3 mg, 3b603 (Cink) 106 mg, 3b801 (Selen) 0,1 mg, s prirodnim antioksidantima.

Energija koja se može metabolizirati: 3.116 kcal/kg. 

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Suva
Vrsta pakovanja hrane Vreća
Starost Odrasli psi, Stariji psi
Svojstvo ishrane Smanjenje telesne mase
Veličina pakovanja 10 kg
Ukus Piletina
Veličina psa Mali psi, Srednje veliki psi, Veliki psi
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.