Hill's Prescription Diet Metabolic Hrana za Pse sa Piletinom 4 kg

Šifra: HPD605944
EAN: 052742209807
Opis proizvoda

Hill's PRESCRIPTION DIET Metabolic Hrana za Pse sa Piletinom
Kompletna dijetetska hrana za kućne ljubimce za smanjenje prekomerne telesne težine i održavanje zdrave težine kod odraslih pasa. Ova hrana za pse je energetski siromašna.

Klinički dokazano pomaže psima da brzo izgube na težini tako što aktivira njihov jedinstveni metabolizam. Smanjivanje težine i doživotno održavanje za pse s prekomernom težinom, za gojazne pse i za pse sklone gojenju.

Hill's nutricionisti i veterinari razvili su Prescription Diet Metabolic kliničku hranu formulisanu da pomogne psima u gubitku na težini i održavanje idealne težine. Radi prirodno sa jedinstvenim korišćenjem energije vašeg psa za lak i efikasan način gubitka težine. Ova hrana stimuliše prirodnu sposobnost pasa da sagoreva mast i obezbeđuje energiju za aktivnu igru. Njena jedinstvena mešavina vlakana pomaže zasićenost i zadovoljstvo pasa. Zapravo, 96% ljubimaca je izgubilo težinu kod kuće za 2 meseca kada su hranjeni s hranom Metabolic.

Primarne indikacije:

 • Gubitak težine - Održavanje težine (gojaznost ili posle gubitka težine) - Dijabetes kod gojaznih pasa - Hipotireozom - Kašingov sindrom

Kako će ovaj proizvod pomoći ljubimcu:

 • 96% pasa izgubilo je na težini kod kuće za 2 meseca
 • Pomaže da se izgubljena težina ne vrati i obezbeđuje energiju za aktivnu igru
 • Lako gubljenje težine: psi gube na težini bez prekomernog smanjivanja količine porcije
 • S+OXSHIELD: Formulisana da promoviše urinarnu sredinu koja smanjuje opasnost od razvoja struvitnih i kalcijum oksalatnih kristala


Kako ovaj proizvod deluje:

 • Radi prirodno sa jedinstvenim korišćenjem energije vašeg psa za lak i efikasan način gubitka težine.
 • Podržava prirodnu sposobnost psa za sagorevanje masti
 • Jedinstvena mešavina vlakana pomaže zasićenost i zadovoljstvo pasa


Da li je vaš ljubimac iz bilo kog razloga nezadovoljan ovom hranom? 100% GARANCIJA ZA ZADOVOLJSTVO za kvalitet, doslednost i ukus ili povrat novca.

Zaštititi od vlage. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Proizvedeno u EU.

Sastojci

Sastav: Žitarice, derivati biljnog porekla, meso i derivati životinjskog porekla (piletina 8%), ekstrakti biljnog proteina, povrće, ulja i masti, seme, minerali.

Analitički sastojci: Proteini 25,4%, Sadržaj masti 11,1%, Sirova vlakna 13,0%, Sirovi pepeo 5,3%, Kalcijum 0,80%, Fosfor 0,62%, Natrijum 0,33%, Kalijum 0,77%, Magnezijum 0,13%; po kg: Vitamin A 9.943 IU, Vitamin D3 690 IU, Vitamin E 1.050 mg, Vitamin C 122 mg, Beta karoten 2,0 mg.

Aditivi po kg: Nutritivni aditivi: 3b103 (Gvožđe) 77,7 mg, 3b202 (Jod) 1,9 mg, 3b405 (Bakar) 7,7 mg, 3b502 (Mangan) 118 mg, 3b603 (Cink) 136 mg, 3b801 (Selen) 0,2 mg, sa prirodnim antioksidantima. Energija koja se može metabolizirati: 3.115 kcal/kg.

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Suva
Vrsta pakovanja hrane Vreća
Starost Odrasli psi, Stariji psi
Svojstvo ishrane Smanjenje telesne mase, Kontrola telesne mase
Veličina pakovanja 4 kg
Ukus Piletina
Veličina psa Mali psi, Srednje veliki psi, Veliki psi
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

 • Nastavi kupovinu
 • Pregled vaše korpe
 • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.