Početna Proizvodi Psi Ishrana Veterinarske dijete HPDD METABOLIC PILETINA 4kg

HPDD METABOLIC PILETINA 4kg

Šifra: HPD2098R
EAN: 052742209807
Opis proizvoda

Hill's™ Prescription Diet™ Pas Metabolic Piletina 4 kg
-Prescription Diet™ Metabolic Canine s Piletinom (14%) je potpuna hrana za pse za smanjenje prekomerne telesne mase i održavanje zdrave telesne mase. Ova dijetetska hrana sadrži nisku gustoću energije. UPUTSTVO ZA HRANJENJE: Hraniti samo ovom hranom. Preporučuje se mišljenje veterinara pre početka korišćenja. Hraniti preporučenom dnevnom količinom prema veličini vašeg psa. Prilagodite količinu hrane kako bi održali idealnu telesnu težinu; dnevnu količinu hrane možete podeliti u dva ili više obroka. Preporučeno trajanje hranjenja: dok se ne dostigne ciljana telesna masa. Sveža voda uvek mora biti dostupna. SASTOJCI: Žitarice, prerađevine biljnog porekla, meso i prerađevine životinjskog porekla, ekstrakt belančevina povrća, povrće, ulja i masti, seme, voće, minerali. ANALITIČKI SASTAV: Sirovi proteini  26,0%, Sirove masti  11,3%,  Sirova vlakna 13,3%, Sirovi pepeo 5,7%,Kalcijum 0,84%, Fosfor 0,62%, Natrijum 0,33%, Kalijum 0,74%, Magnezijum 0,12%; po kg:Vitamin E 675 mg, Vitamin C 122 mg, Beta-karoten 2,0 mg.

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Suva
Vrsta pakovanja hrane Vreća
Starost Odrasli psi
Svojstvo ishrane Smanjenje telesne mase, Kontrola telesne mase
Veličina pakovanja 4 kg
Ukus Piletina
Veličina psa Mali psi, Srednje veliki psi, Veliki psi
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.