Hill's Prescription Diet Metabolic + Mobility Hrana za Pse sa Piletinom 12 kg

Šifra: HPD605884
EAN: 052742000633
Opis proizvoda

Hill's PRESCRIPTION DIET Metabolic + Mobility Hrana za Pse sa Piletinom
Kompletna dijetetska hrana za kućne ljubimce za pse za smanjenje prekomerne telesne težine i za podršku metabolizma zglobova u slučaju osteoartritisa kod odraslih pasa. Ova hrana je energetski siromašna i poseduje visok nivo EPA, od ukupnih omega-3 masnih kiselina i odgovarajuće nivoe vitamina E.

Čak i mala dodatna težina može uticati na kvalitet života ljubimca i odnos sa porodicom, jer dodatna težina može smanjiti vreme igranja, uticati na pokretljivost i doživotno na opšte zdravlje vašeg psa.

Hill's nutricionisti i veterinari razvili su Prescription Diet Metabolic + Mobility dijetetsku hranu za ljubimce specijalno formulisanu za podršku u upravljanju težinom i zdravlje zglobova vašeg ljubimca. Radi prirodno sa jedinstvenim korišćenjem energije vašeg psa za lak i efikasan način gubitka težine i može da se koristi dugoročno. Zapravo, Prescription Diet Metabolic + Mobility je klinički dokazana ishrana koja pomaže psima da prirodno gube na težini i poboljšaju pokretljivost za manje od 21 dana.

Kako će ovaj proizvod pomoći ljubimcu:

  • Hrana koja dokazano pomaže psima da izgube na težini za 2 meseca
  • Podržava sposobnost vašeg psa da trči, hoda i skače
  • Pomaže da se izgubljena težina ne vrati i obezbeđuje energiju za aktivnu igru


Kako ovaj proizvod deluje:

  • Prirodno radi sa jedinstvenim korišćenjem energije kod pasa za lak i efikasan gubitak težine
  • Obogaćena sa omega-3 masnim kiselinama iz ribljeg ulja i sadrži glukozamin i hondroitin sulfat
  • Stimuliše prirodnu sposobnost psa da sagori masti


Da li je vaš ljubimac iz bilo kog razloga nezadovoljan ovom hranom? 100% GARANCIJA ZA ZADOVOLJSTVO za kvalitet, doslednost i ukus ili povrat novca.

Zaštititi od vlage. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Proizvedeno u EU.

Sastojci

Sastav: Žitarice, derivati biljnog porekla, meso i derivati životinjskog porekla (piletina 6%), ekstrakti biljnog proteina, seme, povrće, ulja i masti (riblje ulje 2,2%), minerali, mekušci i rakovi.

Analitički sastojci: Proteini 24,8%, Sadržaj masti 13,2%, Sirova vlakna 14,4%, Sirovi pepeo 5,6%, Omega-3 masne kiseline 3,0%, EPA 0,35%, Kalcijum 0,79%, Fosfor 0,55%, Natrijum 0,30%, Kalijum 0,90%, Magnezijum 0,14%; po kg: Vitamin A 8.336 IU, Vitamin D3 713 IU, Vitamin E 600 mg, Vitamin C 115 mg, Beta karoten 1,5 mg, Glukozamin 1.235 mg, Hondroitin sulfat 808 mg.

Aditivi po kg: Nutritivni aditivi:3b103 (Gvožđe) 75,0 mg, 3b202 (Jod) 1,9 mg, 3b405 (Bakar) 7,4 mg, 3b502 (Mangan) 7,8 mg, 3b603 (Cink) 131 mg, 3b801 (Selen) 0,2 mg, s prirodnim antioksidantima. Energija koja se može metabolizirati: 3.163 kcal/kg.

 

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Suva
Vrsta pakovanja hrane Vreća
Starost Odrasli psi, Stariji psi
Svojstvo ishrane Smanjenje telesne mase, Kontrola telesne mase, Osteoartritis
Veličina pakovanja 12 kg
Ukus Piletina
Veličina psa Mali psi, Srednje veliki psi, Veliki psi
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.