Hill's Prescription Diet k/d Kidney Care Hrana za Pse 1,5 kg

Šifra: HPD605879
EAN: 052742042350
Opis proizvoda

Hill's PRESCRIPTION DIET k/d Hrana za Pse
Kompletna suha dijetetska hrana za kućne ljubimce koja pruža podršku renalnoj funkciji u slučaju hronične ili privremene renalne insuficijencije kod odraslih pasa. Ova hrana ima nizak nivo fosfora i ograničen nivo proteina, ali visokog kvaliteta.

Kada psi imaju oštećenja tkiva bubrega, onda bubrezi ne mogu obavljati svoju funkciju dobro kao pre. Stanje nije reverzibilno ali progresija može da se uspori. Dijetetska hrana za bolesti bubrega je konstruisana da smanji opterećenje na bubrezima, omogućavajući im efikasniju funkciju. Psi sa smanjenom funkcijom bubrega mogu doživeti gubitak apetita i njihov unos hrane može da opadne.

Hill's nutricionisti veterinari razvili su Hill's Prescription Diet k/d kliničku hranu za zaštitu vitalnih funkcija bubrega i za unapređenje apetita i uvećan unos hrane vašeg psa. Ova suva hrana je proizvedena sa piletinom i ima neodoljiv ukus koji će vaš pas voleti. Zapravo je Diet k/d hrana klinički dokazana za poboljšanje i produžavanje kvaliteta života.

Primarne indikacije:
• Hronično oboljenje bubrega (HOB):
IRIS faze 3-4
Sve IRIS faze sa proteinurijom
• Akutno oštećenje bubrega
• Uremična encefalopatija
• Lajšmanijazu s istovremenim CKD

Kako će ovaj proizvod pomoći ljubimcu:

  • Štiti vitalne funkcije bubrega
  • Stimuliše apetit i uvećava unos hrane
  • Podržava prirodnu sposobnost izgradnje i održavanja mišićne mase


Kako ovaj proizvod deluje:

  • Kontrolisan nivo fosfora i nizak sadržaj natrijuma, obogaćeno omega-3 masnim kiselinama iz ribljeg ulja
  • Enhanced appetite trigger (E.A.T.) tehnologija za pse
  • Visoki nivoi suštinskih amino kiselina i L-karnitina


Važno je nastaviti hranjenje sa PRESCRIPTION DIET k/d Kidney Care hranom za pse za pomoć u održavanju zdravlja bubrega vašeg psa, čak i posle poboljšanja simptoma bubrega. Posavetujte se sa svojim veterinarom za više informacija o tome kako PRESCRIPTION DIET hrana može da im pomogne da nastave uživanje u srećnom i aktivnom životu.

Da li je vaš ljubimac iz bilo kog razloga nezadovoljan ovom hranom? 100% GARANCIJA ZA ZADOVOLJSTVO za kvalitet, doslednost i ukus ili povrat novca.

Zaštititi od vlage. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Proizvedeno u EU.

Sastojci

Sastav: Žitarice, ulja i masti (riblje ulje 1,6%), derivati biljnog porekla, jaja i derivati jaja, ekstrakti biljnog proteina, meso i derivati životinjskog porekla, minerali, seme.
Izvori proteina: Dehidrirana cela jaja, protein graška.

Analitički sastojci: Proteini 13,8%, Sadržaj masti 19,2%, Sirova vlakna 3,3%, Sirovi pepeo 4,2%, Omega-3 masne kiseline 1,0%, Kalcijum 0,57%, Fosfor 0,22%, Natrijum 0,17%, Kalijum 0,59%, Magnezijum 0,10%; po kg: Vitamin A 10.965 IU, Vitamin D3 844 IU, Vitamin E 600 mg, Vitamin C 90 mg, Beta karoten 1,5 mg, L-Karnitin 532 mg.

Aditivi po kg: Nutritivni aditivi: 3b103 (Gvožđe) 82,8 mg, 3b202 (Jod) 2,0 mg, 3b405 (Bakar) 8,2 mg, 3b502 (Mangan) 8,6 mg, 3b603 (Cink) 145 mg, 3b801 (Selen) 0,2 mg, s prirodnim antioksidantima.

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Suva
Vrsta pakovanja hrane Vreća
Starost Odrasli psi, Stariji psi
Svojstvo ishrane Otkazivanje bubrega
Veličina pakovanja 1,5 kg
Ukus Ostalo
Veličina psa Mali psi, Srednje veliki psi, Veliki psi
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.