Hill's Prescription Diet i/d Stress Mini Digestive Care Hrana za Pse sa Piletinom 1 kg

Šifra: HPD606379
EAN: 052742055398
Opis proizvoda

Izuzetno svarljiva kompletna suva dijetetska hrana za kućne ljubimce za odrasle pse za redukciju poremećaja apsorpcije creva, kompenzaciju lošeg varenja, egzokrine insuficijencije pankreasa i poremećaja kojima pogoduje hrana sa niskim sadržajem masti, kao i za podršku u stresnim situacijama, koje dovode do smanjenja povezanog ponašanja. Ova hrana sadrži izuzetno lako svarljive sastojke, povećane nivoe natrijuma i kalijuma, kao i tripsin-hidrolizovani goveđi kazein.

Baš kao i ljudi, pojedini psi su pod stresom što može negativno da utiče na njihovo opšte zdravlje. Stres može dovesti do disbalansa mikrobioma creva i povećane pokretljivosti creva što dovodi do digestivnih smetnji, veoma neprijatnog iskustva za sve. Hill's nutricionisti i veterinari su razvili Hill's Prescription Diet i/d Stress suvu hranu za pse koja je posebno formulisana za rešavanje ponašanja povezanih sa stresom kod pasa do 14 kg.

Ojačana Hill’s ActivBiome+ tehnologijom sastojaka, vlasnička mešavina prebiotika, za koju je klinički dokazano da brzo neguje mikrobiom creva za podršku digestivnog zdravlja i blagostanja.

Glavne indikacije:

  • Kolitis izazvan stresom kod pasa težine manje od 14 kg

Kako će ovaj proizvod pomoći ljubimcu:

  • Pomaže u postizanju umirujućeg efekta, podržava zdravo varenje i poboljšava kvalitet stolice
  • Podstiče aktivnost korisnih bakterija u crevima i smiruje GI trakt
  • Dugoročna ishrana pomaže zdravom imunom sistemu
  • S+OXSHIELD: Formulisana da podstiče urinarnu sredinu koja smanjuje opasnost od razvoja struvitnih i kalcijum oksalatnih kristala

Kako ovaj proizvod deluje:

  • Izuzetno lako svarljiva formula sa hidrolizatom mlečnog proteina za regulisanje stresa
  • Jedinstvena mešavina prebiotika i đumbira
  • Obogaćeno klinički dokazanim antioksidansima i omega-3 masnim kiselinama iz ribljeg ulja

Važno je nastaviti hranjenje sa PRESCRIPTION DIET i/d Stress Digestive Care hranom za pse za pomoć u održavanju zdravlja sistema za varenje kod vašeg psa, čak i posle poboljšanja simptoma. Posavetujte se sa svojim veterinarom za više informacija o tome kako PRESCRIPTION DIET hrana može da pomogne vašem psu da nastavi uživanje u srećnom i aktivnom životu.

Da li je vaš ljubimac iz bilo kog razloga nezadovoljan ovom hranom? 100% GARANCIJA ZA ZADOVOLJSTVO za kvalitet, doslednost i ukus ili povrat novca.

Zaštititi od vlage. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Proizvedeno u EU.

Sastojci

Sastav: Žitarice, meso i derivati životinja (piletina 9%), ekstrakti biljnih proteina, ulja i masti, derivati biljnog porekla, seme, minerali, povrće (đumbir 1%), voće, mleko i mlečni proizvodi (hidrolizat mlečnog proteina 0,1%).
Visoko svarljivi sastojci: Pivski pirinač, piletina i ćuretina, sačma od kukuruznog glutena, životinjska mast, riblje ulje. 

Analitički sastojci: Proteini 23,9%, Sadržaj masti 8,2%, Sirova vlakna 2,2%, Sirovi pepeo 5,4%, Omega-3 masne kiseline 0,7%, Kalcijum 0,81%, Fosfor 0,58%, Natrijum 0,41%, Kalijum 0,74%, Magnezijum 0,08%; po kg: Vitamin A 7.836 IU, Vitamin D3 721 IU, Vitamin E 600 mg, Vitamin C 100 mg, Beta-karoten 1,5 mg, Tripsin-hidrolizovani goveđi kazein 1.052 mg. 

Aditivi po kg: Nutritivni aditivi: 3b103 (Gvožđe) 73,2 mg, 3b202 (Jod) 1,8 mg, 3b405 (Bakar) 7,2 mg, 3b502 (Mangan) 7,6 mg, 3b603 (Cink) 152 mg, 3b801 (Selen) 0,2 mg, sa prirodnim antioksidansima. 

Preporuka za hranjenje

Imajte u vidu – za klijente koji su prethodno jeli ovu hranu pre uključivanja ActivBiome+ tehnologije, preporučujemo da ljubimac polako pređe na nadograđenu formulu u periodu od 7 dana. Za dodatne informacije, posavetujte se sa svojim veterinarom.

Uputstvo za hranenje: Hraniti samo ovom hranom. Preporučuje se pre korišćenja i produženja roka upotrebe da se zatraži savet veterinara. Prilagodite dnevnu količinu hrane za održavanje optimalne težine, dnevnu količinu možete podeliti na dva ili više obroka. Preporučen period korišćenja: redukcija poremećaja apsorpcije creva i kompenzacija lošeg varenja: u početku do 12 nedelja, ali doživotno u slučajevima hronične insuficijencije gušterače; podrška u stresnim situacijama: u početku do 2 meseca. Sveža voda uvek treba da bude dostupna.

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Suva
Vrsta pakovanja hrane Vreća
Starost Odrasli psi, Stariji psi
Svojstvo ishrane Bolesti digestivnog sistema, Kolitis uzrokovan stresom, Prebiotička ishrana
Veličina pakovanja 1 kg
Ukus Piletina
Veličina psa Mali psi
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.