Hill's PRESCRIPTION DIET i/d Sensitive Digestive Care Hrana za Pse sa Jajima i Pirinčem 1,5 kg

Šifra: HPD605778
EAN: 052742040806
Opis proizvoda

Hill's PRESCRIPTION DIET i/d Sensitive Hrana za Pse sa Jajima i Pirinčem
Izuzetno svarljiva kompletna dijetetska hrana za kućne ljubimce za smanjenje intolerancija na sastojke i hranljive materije i za smanjenje poremećaja apsorpcije creva kod pasa. Ova hrana ima povećane nivoe natrijuma i kalijuma, izuzetno lako svarljive sastojke i sadrži izabrane izvore ugljenih hidrata i proteina.

Kako će ovaj proizvod pomoći ljubimcu:

  • Formulisana da smanji intoleranciju na hranu
  • Deluje brzo i poboljšava varenje i kvalitet stolice
  • Veoma ukusna ishrana koja dopunjuje izgubljene hranljive sastojke


Kako ovaj proizvod deluje:

  • Veoma svarljiva formula sa posebno izabranim proteinima ili ugljenim hidratima
  • Jedinstvena mešavina prebiotika za podsticanje aktivnosti korisnih crevnih bakterija
  • Visokoenergetska; Klinički dokazani antioksidansi


*Da li je vaš ljubimac iz bilo kog razloga nezadovoljan ovom hranom? 100% GARANCIJA ZA ZADOVOLJSTVO za kvalitet, doslednost i ukus ili povrat novca.

Zaštititi od vlage. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Sastojci

Sastav: Žitarice (pivski pirinač 30%), jaja (18%) i derivati jaja, ekstrakti biljnog proteina, ulja i masti, minerali, derivati biljnog porekla, meso i derivati životinja, voće, seme.
Visoko svarljivi sastojci: Pivski pirinač, dehidrirana cela jaja, sačma od kukuruznog glutena, životinjska mast, biljno ulje.
Izvori proteina: Dehidrirana cela jaja, sačma od kukuruznog glutena.
Izvori ugljenih hidrata: Pivski pirinač, ječam, ovas.

Analitički sastojci: Proteini 23,9%, udeo masti 20,5%, vlakna 3,1%, pepeo 6,7%, kalcijum 1,0%, fosfor 0,76%, natrijum 0,39%, kalijum 0,85%; magnezijum 0,09%, po kg: Vitamin A 12.320 IU, vitamin D3 1.003 IU, vitamin E 600 mg, vitamin C 100 mg, beta-karoten 1,5 mg.

Aditivi po kg: Nutritivni aditivi: 3b103 (gvožđe) 104 mg, 3b202 (jod) 4,6 mg, 3b405 (bakar) 12,2 mg, 3b502 (mangan) 10,8 mg, 3b603 (cink) 162 mg, s prirodnim antioksidantima.

Preporuka za hranjenje

Imajte u vidu – za klijente koji su prethodno jeli ovu hranu pre uključivanja ActivBiome+ tehnologije, preporučujemo da ljubimac polako pređe na nadograđenu formulu u periodu od 7 dana. Za dodatne informacije, posavetujte se sa svojim veterinarom. Ispunjava posebne nutritivne potrebe štenadi i odraslih pasa

Uputstva za hranjenje: Hraniti samo ovom hranom. Preporučuje se pre korišćenja i produženja roka upotrebe da se zatraži savet veterinara. Hraniti preporučenom dnevnom količinom označenom na pakovanju prema veličini psa. Prilagodite dnevnu količinu hrane za održavanje optimalne težine, dnevnu količinu možete podeliti na dva ili više obroka.
Preporučen period korišćenja: u slučajevima intolerancije na sastojke i hranljive materije: Od 3 do 8 nedelja, ako znaci intolerancije nestanu, ova hrana se može koristiti u početku do godinu dana; smanjenje poremećaja resorpcije creva: do 12 nedelja.
Sveža voda uvek mora biti dostupna.

Karakteristike proizvoda
Tip hrane Suva
Vrsta pakovanja hrane Vreća
Starost Odrasli psi, Štenci, Stariji psi
Svojstvo ishrane Alergija na hranu, Prebiotička ishrana, Bolesti digestivnog sistema
Veličina pakovanja 1,5 kg
Ukus Pirinač, Jaja
Veličina psa Mali psi, Srednje veliki psi, Veliki psi
Česta pitanja

Kome je namenjen web shop?

Ovo je B2B web shop i namenjen je isključivo našim poslovnim partnerima i nije namenjen fizičkim licima.
Ukoliko niste naš poslovni partner možete nas kontaktirati ili zatražiti pristup putem online obrasca.

Kako koristiti web shop?

Korišćenje započinje prijavom. Nakon prijave možete videti vaše osnovne uslove i naručivati proizvode koji su vam dostupni u zavisnosti od prodajnog kanala.

Kako naručiti?

Nakon što ste se prijavili započinjete s korišćenjem web shopa. Izrada narudžbine je ista kao u svim klasičnim web shopovima. Nakon što ste odabrali proizvod, ili više njih, uneli željenu količinu i stavili proizvod u korpu, prikazuje vam se dijaloški prozor na kojem su vam ponuđeni:

  • Nastavi kupovinu
  • Pregled vaše korpe
  • Završi kupovinu

Ako pritisnete „Završi kupovinu“ dolazite do zadnjeg koraka narudžbine u kojoj je za svaki slučaj potrebno pregledati podatke o dostavi i naručene proizvode i  pritisnuti ˝Kreiraj narudžbinu˝. Nakon toga sve informacije o narudžbini vam stižu putem e-mail adrese.

Ako se odlučite na ˝Pregled korpe˝, koja se također nalazi i u gornjem desnom uglu ekrana, imate opciju da promenite sadržaj narudžbine. Kada ste odlučili da želite da napravite narudžbinu, pritisnite ˝Završi kupovinu“. Sada dolazite do zadnjeg, prethodno opisanog koraka kreiranja narudžbine.

Naravno, uvek se možete vratiti na naslovnu stranicu i nastaviti s izradom narudžbine.